Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
Sziasztok
Van egy logitech g703 egerem. aminél előjött a már szokásosnak mondható görgő hiba (nem, vagy össze- vissza görget). Elsősorban szeretném megjavíttatni, néztem a hardveraprón RAMyMamy hírdetését, de jelenleg nem vállal javítást (jegelve van a hírdetése). Van esetleg más, aki vállal ilyet?
Nézegettem azért alkatrészt is hozzá - ha más nem rászánom magam a javításra - de elbizonytalanodtam, hogy encoder vagy kerék hiba lehet, Ali-n mindkettő fellelhető ugye. Illetve ha encoder kellene, akkor egyszerűbb beszerelni azt, amelyik panellel együtt árulnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest