- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
tibz03
őstag
Szerintem igen, de nézd meg, mert olyan doboza van, amiből ''kijön'' az egér, csak egy műanyag ''tartja'' (most nem vagyok a legjobb fogalmazási állapotomban, mint látod :) ) venném az MS-t. A megtakarított 4 ezret meg használd fel valami jóra (pl. küldd el nekem :) ). De ha Logitech-et veszel, legalább megtudjuk, milyen, habár én egy jól bevált cuccról nem mondanék le.
-
tibz03
őstag
Szerintem a billentyűzet mindegy, milyen. Itt nem kell reakcióidőtől meg pontosságtól tartani :D
Egérből viszont én sem vennék Geniust (legfeljebb ha golyós kéne, mert olyan volt 2 évig, és elég jó volt).
Ami pedig az egeret illeti, vedd meg a Microfost, mert a Logitech nagyon kicsi (sztem). -
tibz03
őstag
Ha van rá módod, próbáld ki az egeret, mielőtt megveszed! Ha nem lehet kipróbálni, akkor (nem akarlak befolyásolni) nagyon tudom ajánlani az MS-t! Remek! Játékokhoz nagyon jó! De dönts úgy, ahogy gondolod. Mint mondtam, ez az egér 6,5k az E-connect-ben (én ott vettem), és vehetsz még egy ilyen billentyűzetet:
[L]http://www.genius.hu/kepek/bill/nagy/KB-21e-Scroll.jpg[/L]
Habár az igaz, hogy ehhez jobban megy a Logitech. :)
De én ilyet akarok venni:
[L]http://www.genius.hu/kepek/bill/nagy/kb19e.jpg[/L]
Ez ugynaz, csak fehérben. Ez 3k, a fekete 4k. Úgyhogy ezeket tudom ajánalni.
Ja, és a Logitech MX300-on 4 gomb van, az MS-en meg 5! De engem nem zavar a +2 billentyű, nagyon jól elrendezték, mert ''beleolvad'' az egér oldalába, és észre sem veszed, ha nem akarod. Nem fog zavarni, garantálom! :) -
tibz03
őstag
Nem tudom. Próbáld ki. Én megfogtam, és el is döntöttem, hogy nem kell :)
Szerintem átlagos kezűeknek is jobb az MS (én is átl. kezű vagyok), mert a Logitech nem kézreálló számomra, nekem kifejezetten kényelmetlen vagy. Ha jobbkezes vagy, elgondolkodhatsz még az MX500-on. 2k-val drágább a 300-nál, és jobbkezeseknek kifejezetten jó (állítólag). De ezt az MS egeret nyugodt szívvel merem ajánlani bárkinek. Biztos nem lesz lecserélve egy darabig! :D
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest