- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
tibz03
őstag
Szerintem igen, de nézd meg, mert olyan doboza van, amiből ''kijön'' az egér, csak egy műanyag ''tartja'' (most nem vagyok a legjobb fogalmazási állapotomban, mint látod :) ) venném az MS-t. A megtakarított 4 ezret meg használd fel valami jóra (pl. küldd el nekem :) ). De ha Logitech-et veszel, legalább megtudjuk, milyen, habár én egy jól bevált cuccról nem mondanék le.
-
tibz03
őstag
Szerintem a billentyűzet mindegy, milyen. Itt nem kell reakcióidőtől meg pontosságtól tartani :D
Egérből viszont én sem vennék Geniust (legfeljebb ha golyós kéne, mert olyan volt 2 évig, és elég jó volt).
Ami pedig az egeret illeti, vedd meg a Microfost, mert a Logitech nagyon kicsi (sztem). -
tibz03
őstag
Ha van rá módod, próbáld ki az egeret, mielőtt megveszed! Ha nem lehet kipróbálni, akkor (nem akarlak befolyásolni) nagyon tudom ajánlani az MS-t! Remek! Játékokhoz nagyon jó! De dönts úgy, ahogy gondolod. Mint mondtam, ez az egér 6,5k az E-connect-ben (én ott vettem), és vehetsz még egy ilyen billentyűzetet:
[L]http://www.genius.hu/kepek/bill/nagy/KB-21e-Scroll.jpg[/L]
Habár az igaz, hogy ehhez jobban megy a Logitech. :)
De én ilyet akarok venni:
[L]http://www.genius.hu/kepek/bill/nagy/kb19e.jpg[/L]
Ez ugynaz, csak fehérben. Ez 3k, a fekete 4k. Úgyhogy ezeket tudom ajánalni.
Ja, és a Logitech MX300-on 4 gomb van, az MS-en meg 5! De engem nem zavar a +2 billentyű, nagyon jól elrendezték, mert ''beleolvad'' az egér oldalába, és észre sem veszed, ha nem akarod. Nem fog zavarni, garantálom! :) -
tibz03
őstag
Nem tudom. Próbáld ki. Én megfogtam, és el is döntöttem, hogy nem kell :)
Szerintem átlagos kezűeknek is jobb az MS (én is átl. kezű vagyok), mert a Logitech nem kézreálló számomra, nekem kifejezetten kényelmetlen vagy. Ha jobbkezes vagy, elgondolkodhatsz még az MX500-on. 2k-val drágább a 300-nál, és jobbkezeseknek kifejezetten jó (állítólag). De ezt az MS egeret nyugodt szívvel merem ajánlani bárkinek. Biztos nem lesz lecserélve egy darabig! :D -
tibz03
őstag
válasz
#21346560 #147 üzenetére
Az A4Tech-ben nem bízok :) De ha te szereted, hát szeresd! Lehet, hogy kifogtál egy jó darabot. De Azt el kell ismerned, hogy a rádiós kommunikáció miatt nem a legjobb játékra. Attól, hogy nem látod, még lassabb az egered. De ha neked megfelel, én nem beszéllek rá (és le) semmire (és semmiről) :)
-
Egon
nagyúr
Kinéztem az MX300-at. Átlagos méretű kezem van. Meg merjem venni?!? :F
-
törölt tag
Nos....
Én mindezek ellenére az A4TECH rádiós optikai egerét is csak ajánlani tudom minden kedves CS-s, Quake-s és egyéb FPS játékot szívesen jáccó gamernek....
:)) -
tibz03
őstag
Nah, megvettem! A győztes: MS IntelliMouse Optical. Valóban nagyon jó! Mellette szólt a nagy méret és a viszonylag olcsó ár. Valóban jó, ajánlom mindenkinek, aki az optikai egerét játékra is szeretné használni! Ne vegyen mást senki (legfeljebb a Logitech-et), mert a legtöbb optikás egér sz@r játékra, de ez kifejezetten jó! És szimmetrikus is, úgyhogy balkezeseknek is jó (pl. nekem)!
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
Wolfskin
őstag
Érdekes tapasztalatra tettem szert a Logitech egeremmel. Nemrég vettem, az alap optikai egér (vmi. Wheel Pilot), de nagyon nem tetszett a tudása.
+: saját szoftverrel nagyon gyors (az XP alap szoftvere sehol sincs)
-: semmi extra tudás (az összes egérhez ugyanazt a drivert adja a Logitech)
Előtte egy noname optikai egerem volt, rengeteg praktikus ötlettel. Pl.:
+: a görgő mindig azt az ablakot görgette, amelyik fölött volt az egérmutató (nem az ''aktív'' ablakot, azaz nem kellett „beleklikkelni”) Ez felgyorsítja a munkát, főleg, ha több alkalmazásban egyszerre dolgozol, vagy a commanderben keresgélsz.
+: az Excellben, Wordben lehetett sorokat kijelölni a jobb egérgomb nyomvatatásával+görgetéssel. (ez is nagyon praktikus, amúgy könnyen megszaladnak az oldalak!).
-: gagyi volt, mindig akadt, lassú volt stb.
Megoldás: egy futó ötlettel föltettem a Logitech driver mellé a régi drivert, most mind a kettő fut, és mind a kettő előnyös tulajdonságait használja az egér (ezámaszinergia!!!!).
Most örülök. -
tibz03
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #141 üzenetére
De okos lettél hirtelen. Fogadjuk, hogy nem is használtál még MS-ot! :((
-
tibz03
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #138 üzenetére
Még te ajánlottad, hogy ne vegyek MX300-at!
-
tibz03
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #136 üzenetére
Be fogok számolni, hogy melyiket választottam. MX300 vagy MS Intelli Mouse Optical jöhet szóba, de lehet, hogy az MS lesz, mert olcsóbb, és az a 3-4k különbség egy billentyűzet ára! :)
-
HSNet
aktív tag
Ha viszonylag nagy a kezed, akkor nézd meg az MS-IntelliExplorer 3.0A-t. Néha lehet még kapni értelmes áron, a finomságával nem volt még gond, 5 gomb + görgő (olyan szegmentált fajta), nyúzom kb 1 éve, előtte egy golyós Logitech volt.
Eddig a legkomolyabb problémám az volt vele, hogy nem találom az USB -> PS2 átalakítóját, és így nem tudom rárakni a kisebbik gépeimre:)
Ja, és ez speciel jobbkezes, de láttam már belőle szimetrikust, és balost is. -
PrinczA
őstag
Lapatkezueknek melyik a legjobb, azaz a legynagyobb egeret keresem.
Amit most hasznalok az az A4Tech WWT-13 TrackBall, de nekem kicsi, vagy csak a fogas arossz, nem is tudom?
De jo, hogy nem kell rangatni az asztalon :) -
qLa
csendes tag
Logitech MX300 vagy MS IntelliMouse 1.1a
Logitech kisebb kezüeknek jobban fexik és tartósabb...
Optikában nagyjából hasonlítanak mind2 nagyon jól használható FPS játékokhoz... -
lama2k
tag
Olvasgatva a hozzaszolasokat, ugy ereztem, le kell irnom a velemenyemet az emlitett egerekkel kapcsolatban. Aki ma ms 1.1a-n vagy mx-en kivul mas egeret vesz, az huje(mar bocs), kiveve, ha windowra kell neki. En mind2t hasznaltam, megprobalom leirni tapasztalataimat.
MX 700: haveromnal jaccottam vele, semmi penzert nem vennek, mert neha behal a radioja, ami eleg ciki tud lenni egy war kozben:), emellett meg draga is.
MX 500: 1 honapja vettem. Az optikaja kifogastalan. Nehezebb mint ms, ami nem is baj sztem, valamint ugy erzi az ember, mintha gorgo lenne benne a tisztes ellenallas miatt. Viszont a fogasa izles es megszokas kerdese. Az 1. nap utan ki akartam mar dobni, mert senkit nem tudtam eltalalni. Aztan ahogy telt az ido, ugy ereztem ra egyre inkabb, s szerettem meg. A baj csak az, hogy idokozben eladtam, s hamarosan jonnek erte:). De ha ma kellene dontenem mar nem adnam el. Sztem a legjobb eger a piacon barmilyen celra.
MS:
kontra:
-ms:)
-nekem tul konnyu volt(izles kerdese)
-fogasa sem jott be, egy ido utan megfajdul rajt az ember csukloja
pro:
-optika
-olcsó
MX 300-at nem hasznaltam meg, de pilot fogasa miatt olyat fogok most venni.
Remelem segitettem. -
Vitus
őstag
Vitus az igazmondó mint montam a második nevem az :) Nézzd meg a mistral honlapján van egy samsung bill. 3XXX pénzért ami nagyon tetszet nekem énis azon gondolkoztam, hogy veszek egy olyat. :) Figyi te mindenben olyant akarsz venni amit én? És mér pont ugyanakkor? Telepatikus vagy? muhahaha :)
-
tsello
aktív tag
MX300am van.Semmi gond nagyon kényelmes, laposabb kisebb lett, mint a Logitech® Pilot® Wheel Mouse Optical.
Piros és fényes felületen nem nagyon megy de egy 250Ft-os kék textil egérpadon ''nagyon'' megy.
Praktikus a pici 4 gomb is. Beállíthatsz rá parancsokat.
summa: ajánlom. -
Vitus
őstag
Na megoldódott. Bementem egy üzletbe és megvettem a Microsoftot :) Recon nyugodtan vedd meg semmi gáz vele játékban nagyon pontos és gyors :) Szóval tiszta szívvel ajánlom és csak 6XXX forint és 5 gombos ami pont 2-ővel több mint ami kell :) De ha veszel logitech egeret az is jó mert arról is kapunk infót első kézből :)
-
Fawkes
őstag
Ez az itt vab a patkányom jjjjjjeeeeeeeeeeeehhhhhaaaaaaaa megtaláltam szóval itt [L]http://www.prohardwer.hu/rios2_hir.php?id=670[/L] :DD :DD :DD
-
tibz03
őstag
Bárki ötletét szívesen várom továbbra is a Logitech MX300 és a Microsoft IntelliMouse Optical egerekről! Szerdáig még van időm eldönteni! :)
-
tibz03
őstag
válasz
kretenallat #82 üzenetére
De jó vlakinek! :) Jó éjt!
-
tibz03
őstag
válasz
kretenallat #79 üzenetére
Nekem nem lesz szükségem a plusz gombokra, lehet, hogy MX300 lesz. Bár azért csak 3000 Ft a különség.... majd meglátom. Köszi.
-
tibz03
őstag
válasz
kretenallat #76 üzenetére
Nah?
-
kretenallat
senior tag
mx300al mint lathattad pont nem jatszottam, amit tudok rola az az h az optikaja az tuti, jo lesz balkezesnek is, 4 gomb van rajta (szabadon allithatod a funkcioit)
egy masszivabb felepitesu ragcsalo, nehezebb mint az intellimouse (jol erezni h van vmi a ezedben :P), a nehezebb test magasabb elettartamra ad garanciat (5 év mint mondották)
nekem az intellimousenek a szine se teccet (ugymond a szeme se allt jol) nagyon konnyu volt, eccer megrantottam mert CSben awpvel kozelharcba keveredtem es fodultam masfelet... tul suru volt neki a minta (egy lepedo volt alatta).
ja igen es en reszemrol a 8 gombbol ami az mx500on van 6ot gyakran hasznalok. -
Fawkes
őstag
válasz
kretenallat #76 üzenetére
Bocs de ez annyira tetszik!További jó PH-zást kivánok mindekinek én bedobom a szunyát!Na cső!Bocsi te kreténállat!
-
Vitus
őstag
Nem is egyszerű a helyzet elnapolom a vásárlást holnap még utánanézek mert az e-connecten kapni mindet és 12e az mx500 és a dual optikás is a Ms meg olcsó és tuti jó mert akinek van az isteníti. :) Na megyek mert 6kort meló én meg itt ébren vagyok még :) Bye
ui.: az a fránya Ms az egy jó cucc :) lehet hogy az? vagy nem? de talánmégis? aha az! vagy nem? muhahaha :) :DD :C -
Fawkes
őstag
válasz
kretenallat #72 üzenetére
Ne baszkuráld az a4techet te szartépő kisiparos!
-
Fawkes
őstag
válasz
kretenallat #70 üzenetére
Sok van még addig hogy fanatikusak legyünk kb még 130 hozzászólás részemről!
-
kretenallat
senior tag
fawkes hasonszoru fanatikus mint en... csak eppen nekem van igazam. :)
vitus mx500 azt is kibirta h ocsemet fejbevagtam vele erőből.. :) jatekhoz meg a legjobb (akarki akarmit mond h az mx700nak mar jo a radios technikaja, jatszottam azzal is es az 500as jobb...)
ja igen, jatszottam mar intellimouse 1.1el dual optikaival mx500zal meg 700zal is szal tapasztalat... nem igeret :P -
Fawkes
őstag
Upsz bocsi vitus a neved!
-
tibz03
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #63 üzenetére
Itt is mondták, olvass vissza. Szerinted nem jó?
-
Vitus
őstag
válasz
kretenallat #61 üzenetére
De jó, hogy segítesz dönteni :) bemérgesedek és holnap veszek egy mx500-at vagy egy Microsoft-ot. Vagy semmit :)
-
tibz03
őstag
Na jó, akkor most már tényleg segítsetek!
Logitech MX300 vs. Microsoft IntellMouse Optical
Az MX egere tudtommal elég régi típus, de javítsatok ki, ha tévednék!!!
A Logitechről is sok szépet és jót hallok, de semmi konkrétumot, az MS egeret másik topicban meg istenítik. -
kretenallat
senior tag
mindent lehet kapni csak keresni kell...
egyebkent sem az az igaz icsak bebeszeled magadnak :P -
Vitus
őstag
[L]http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4984&countryid=18&languageid=1[/L] Ez lenne az igaz de nem lehet kapni és nem is szép de két 800dpi-s optikája van :)
-
tibz03
őstag
válasz
kretenallat #50 üzenetére
OFF
Mert tiszta lappal akartam kezdeni. :) -
kretenallat
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #56 üzenetére
es a microsoft pl nem vallal ennyit a cuccaira, ez tobbet mond minden szonal (rafaello? asszem annak a reklamja)
-
tibz03
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #53 üzenetére
Csá Alvin! Tudom, hogy írtad, te voltál az, aki leszólta az MX300-at!!! VERJÜK MEEEEEG! :DD
-
kretenallat
senior tag
egy fenet nem jobb...
-
Vitus
őstag
válasz
kretenallat #46 üzenetére
Ja de az mx500 nem ér meg 14XXX forintot! csak a sok gombja miatt és az optikája nem jobb mint a 7XXX vagy 8XXX ezres Microsoftnak! :DD
-
kretenallat
senior tag
off
olvastal mas egeres topicot, van beloluk ketezer, minek nyitottal ujat? -
tibz03
őstag
válasz
kretenallat #43 üzenetére
Az a helyzet, hogy a máj-korofos egere (intelli máusz optikl) valami zsír technikát használ, és nem 2500 képet olvas be mp-enként, hanem 6000-ret, ezér olyan állat! :)
De az MX300-ról nem sokat tudok. Mi a véleményed FPS játékokban az MX500-ról? -
kretenallat
senior tag
sorry fawkes helyett vitus... rosszul irtam :(
az a4tech nekem bejott anno.. egy teljesen sima mintazatlan feher asztallapon is vigan eltajekozodott... olyan igenytelen egeret meg nem lattam azota se (pozitivan ertve) -
Fawkes
őstag
Hány dpi-s?
-
kretenallat
senior tag
fawkes
erdemes gondolkodni mx500on is...
ha pl nem torpe a kezed akkor kenyelmetlen tud lenni (tapasztalat, + nekem most mx500van es nagyon meg vagyok vele elegedve)
a windoz felulethez trackballod van ugyebar akkor jatekhoz mx500 mert az mx optika egyik lenyeges tulajdonsaga h jol erzekeli a gyors mozgasokat... igy lehet h ket optika pontosabb egy rajzolashoz (ebben sem vagyok biztos) de gamehoz mxeset vaegyel
az mx300 is jo, ugyanaz az optika van benne mint 500asban csak kevesebb gomb (aki azt mondja h szar hazudik vagy nem mondi gazat)
(egy fanatikus mx rajongo naplojabol :P) -
zsoltka
csendes tag
Mi a vélemény a genius wirelless optical ról? van vkinek?
-
tibz03
őstag
3 verzió van: Microsoft IntelliMouse Optical, A4Tech kitudjamiatipusa :DDD (Fawkes ajánlásával), Logitech MX300. A Májkroszoft mellett szól, hogy olcsóbb, az Éfortek rádiós és állítólag jó (ebben kételkedem), a Logitekről semmit nem tudok. Fawkes, a tied meddig bírja egy töltéssel?
-
Vitus
őstag
elképzelem magamban amikor egy nagy DoD partyi közben kimerül az elem és rohanok egy közeli benzinkúthoz hajnali 3 kor :) az nem való ilyen vénembernek mint én :) sima madzagos optikai Microsoft inteli lesz belőle ha nem találok egy Lodzsitek dualopticalt valamelyik bótba :)
-
Fawkes
őstag
Upsz HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚZD meg!
-
Viktor77
titán
Egy tesztben olvastam,bocs már nem emléxem hol,de ha megnézed a magyar pc-s lapokat mind ezt hozza ki győztesnek(nem csak egy).
-
Viktor77
titán
Szerintem Mx300-at vegyél.nekem Mx500 van és ngyon jó! Az Mx300 ugyanez csak szimmetrikus és plusz gombok nélkül. Nem véletlenül az MX-ek a világ legjobb egerei!
-
-
tibz03
őstag
válasz
kamikaze boci #9 üzenetére
Ez a Guest a 2. linknél magának válaszolt????????
-
tibz03
őstag
válasz
kamikaze boci #9 üzenetére
Köszi, nézem!
-
Fawkes
őstag
Bocsi ez se jó akkor manuáli irányításno figyu:a4tech.com ott prduct ott a második patkányra katt és utána ott a legalsó!
-
-
Fawkes
őstag
Itt is van na ez az:[L]http://www.a4tech.com/EM/product2.asp?CID=1&SCID=6[/L]a legalsó van nekem csak feketében!Amúgy kb9-10 huf körül mozog!
-
kamikaze boci
őstag
Az alábbiakat érdemes átnézni, különös tekintettel az MS Intelli-re:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=18168[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=2461[/L]
Balos... -
Vitus
őstag
Milyen a felbontása? Énis most akarok venni de nekem nagyon fontos a megbízható pontos egér a fanatikus mindennapi net game-hez (Day of Defeat). Én dual optikásra gondoltam. A sima egyoptikás egér felbontása 800dpi míg egy 1000.- forintos golyós egérnek 1200dpi. Ezt a topicot is nekem nyitották :))
-
tibz03
őstag
Egeret kényszerültem venni, és úgy vagyok vele, hogy most végre veszek egy f@szát, ígyhát rá is stánok 10k-t. A következő kritériumoknak kellene megfelenie:
- Optikai
- Vezetékes
- Szimmetrikus (balkezes vagyok)
- és a legfontosabb: FPS játékokhoz jól használható legyen!
Ki is néztem a Logitech MX300-ast, de azt mondták, hogy annyira nem jó, inkább vegyek MX500-ast, de az meg jobbkezes. Cáfoljon rá, akinek van MX300-asa, vagy írjon, aki tud egy jó egeret ezen az áron!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged