- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Mednasah pont nem régen mondta twitch streamben, hogy őt az első hely motiválja. Ezért játszik, a második hely neki nem elég. Nyilván ő más kávéház minden téren, nem is mennék bele.
Engem is motiválna a játék, és motivált is, míg nem jöttek elő ezek a scriptek látványosan. Addig nálam mindig cél volt elérni a div1-et, ami összejött három alkalommal. Csak aztán mikor egy fázison belül negyedjére sem sikerült div2ből feljutnom, már nem érdekelt. S legtöbbször nem miattam nyilván...
Ha nincs semmilyen event, akkor belépek a ligába és amíg tudok feljutok, de nem szenvedek inkább, meg idegesítem magam feleslegesen. Az, hogy 22 pontért szenvedjek, kösz, de jelen állás szerint nem inkább. Plusz nem ad olyan rewardot amiért megéri az extra frusztráció. Esetleg, ha div1-ért adna a játék 100 coint, div2ért meg mondjuk 50 coint, máris más lenne a helyzet. Legalábbis ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest