- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Amit játszani szeretnek az a Posession, és ehhez igazítom a taktikámat, nem pedig fordítva. Tökéletesen működik, ha a gép is úgy akarja.

Fernandes a Hole Player személyiség miatt van ott, veled ellentétben én azt vettem észre, hogy igyekszik két ember közé mozogni folyamatosan, így könnyedén meglehet találni.
Messi SS pozícióban szerintem félelmetesen hasznos, főleg ha jól használom vele a Smart Touch megoldásokat. A jobb oldalon sokkal jobb lenne, mert bal lábas, ezért szeretném idővel egy hasonlóan technikás, de jobb lábas Bergkampra cserélni. A legutóbbi frissítés óta pedig kifejezetten hasznosak a robbanékony CF-ek, ezért van ott Mbappe, de nyitott vagyok kipróbálni a helyén egy jól fejelő játékost, csak jelenleg nem igen van a keretemben ilyen.
Wilshere helyett ha még egy Anchor Man-t állítanék, akkor támadásban nagyon gyenge lenne ez az egész. Wilshere-nek kifejezetten jók a védekezési képességei, emellett intenzív, erős passzokra képes, így úgy gondolom megfelelő egyensúlyt ad a KP-n. Vieira valóban jobb volt CMF-ben mind DMF-ben, de szerintem ha meglenne (anno Pc-n meg volt, most PS-en nyomom már), akkor is csak Wilshere cseréje lenne, és vezetésnél beállítanám.
Mivel a Full-Back szerintem is keveset mozgott előre, ezért állítottam Nuno Mendest LMF-re, Deep Line utasítással. Így alapból magasan játszik, de védekezésnél tényleg ott van az LB helyén, ez is jól működik.
Köszi a tippeket, a csatár kérdésben egyet értek, ott kifogok próbálni másokat is, mert sok beadással operálok, biztosan hasznosabb lenne. A többivel sajnos nem feltétlen értek egyet, eddigi meglátásaim szerint jól mozog a csapat, de mindig eszembe jut valami amitől mégjobb lehetne. Aztán vagy beválik vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A16 FA617NSR 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7435HS Radeon RX 7600S 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i5-1250P 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16,2 M5 Pro 18CPU/20GPU 48GB/1TB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- XPS 7590 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest