- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Egy évvel ezelőtt egészen más problémái voltak a játéknak, amik olyan alapvetőek voltak, hogy szerény véleményem szerint -bár volt benne akkor is potenciál-, közel vállalhatatlan volt. Jelenleg van a legjobb állapotban a játék (szerintem). Ennek ellenére amiket írsz, amiket mutatsz, azok valós problémák és nehéz lenne letagadni őket. Továbbra is annyit tudok mondani, hogy a piacon lévő Focis játékok közül az eFootball az élvezetesebb játék. A FIFA is csal, csak az másképpen. Ezt sajnos vagy elfogadja az ember, vagy leteszi a kontrollert. Majd ha jön egy olyan Focis játék (UFL?!), ami nem a scriptre építi a játékmenetet, és mindenki úgy érzi hogy minden meccs végén igazságos eredmény születik, akkor talán az KONAMI és az EA is belátja, hogy mindössze ennyire van szükség.
Viszont Én költök a játékra, sajnos.
Hetente- két hetente veszek 500 coint, és hidd el, bőven szoktam érezni én is a mechanikát, ami nem akarja, hogy megszerezzem az ingyen 50 coint. Szóval ez nem csak egy olyan "feature" ami a F2P játékosokat sújtja, ebből mindenki kap. Én kb. a meccsek 1/4-én érzem, hogy nem lett elcsalva (akár az én javamra, akár az ellenfél javára. Túl sok a kérdőjeles eset, viszont Offline valahogy kárpótol az egész. Te meg pont ezeket hagyod ki ugye, szóval hatványozottan idegesíthet az egész. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hetente- két hetente veszek 500 coint, és hidd el, bőven szoktam érezni én is a mechanikát, ami nem akarja, hogy megszerezzem az ingyen 50 coint. Szóval ez nem csak egy olyan "feature" ami a F2P játékosokat sújtja, ebből mindenki kap. Én kb. a meccsek 1/4-én érzem, hogy nem lett elcsalva (akár az én javamra, akár az ellenfél javára. Túl sok a kérdőjeles eset, viszont Offline valahogy kárpótol az egész. Te meg pont ezeket hagyod ki ugye, szóval hatványozottan idegesíthet az egész.