Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
A klub csapatok kihívásnál szinte minden "magasabb" szintű user div 5 és az alatt csak és kizárólag 95+ os játékosokkal és Reál Barca Bayern City Inter Chelsea Atleti valamelyikével van.NmAz átlagos csapat erő 2550+ ! Nekem Közepes Pool kerettel kb semmi esélyem (2300) bár most átállítottam a pass supportot lvl1 ről lvl 3 ra és máris jönnek a győzelmek!De olyan letámadást csinálnak a legtöbben hogy az irreális, bár ez inkább a pay to win csapatoknak szól.Szóval mezei játékosokkal hiába is játszanál sokkal jobban,az ellenfél ráül a pressing gombra és a többit intézi a játék.Irreális szituációk állandóan és 45+ és 90+ gólok rendszeresen.Ha nem passzolom kb 2 méterrel az ellenfél játékosa mellet erőből el a labdát akkor simán valami elbaszott irreális mozdulattal interceptionozza szinte az összes passzomat!Meg a védő akinek 82 es gyorsasága van utoléri 10 méter hátrányból a támadómat akinek 90 es a sprintje! Ezek rendszeresek ,ma abbahagytam megint egy időre,mert az agyvérzés kerülgetett mióta újra elkezdtem játszani evvel a fostengerrel.Örülök hogy jók az animációk meg az arcok,meg lobog már a haj is,csak avval a szájbabasz.tt gémpléjjel kellene valamit csinálni hogy az ember élvezze ezt mint régen minden évben!De sajnos ez is átment ilyen world of tankos play to win játékos lehúzásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest