- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Miért kéne védekeznie a felszabadításnál? Simán csak pixán kellene rúgnia a labdát. Ha matchupot nyomnék akkor csinálnának szerelési kísérletet, de én csak lövést nyomtam. Előtte egyébként 3 játékossal a nyakán tört be a szögletzászló mellől, akkor matchup+ shoulder badge+tacklet nyomtam de hiába, ezért nyomtam csak kirúgást miután betört a 16-osra. Ez normál estben egy instant mozdulat, de itt képtelenek voltak végrehajtani.
Nem szúrja ki a szemed, hogy Leva lepattanó lövése pont Modric lábán landol, aki kap egyet hátulról amitől a földre kerül, majd a földön kap egy akkora gyomrost amitől egy elefánt is kifekszik, és hirtelen mitha mi se történt volna felpattan és simán félrelöki a nála 2 fejjel magasabb meg 20 kilóval nehezebbb 90-es kontakttal rendelkező Rüdigert? Normál esetben ha egy pökéstől földre kerül egy játékosod akkor másodpercekig irányítani sem tudod, itt meg god módban ment előre mint a terminátor, mintha kb 1000-es balance-a lenne. Ha ez neked nem furcsa akkor mi nagyon nem ugyanazt a mozit nézzük
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest