- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
A problémás EEE 701 4G gépemre (mint irtam a belső SSD-t csak némi "melegités" után látja) találtam eg elég jól összerakott minimál linux disztrót. Puppeee néven fut és amint a nevéből is látszik a Puppy linux EEE PC-re összerakott verziójáról van szó. Tudom ajánlani linuxhoz kevésbé értő EEE sorstársaknak, mivel elég egyszerű és gyönyörűen fut SD kártyáról. Viszont ahhoz képest, hogy bőven 1 giga alatt van a mérete minden alapvető dolgot tud.
más
Neten kulkászva rengeteg használhatónak tűnő tuningleirás találtam. Az egésznek az alfája és omegája az, hogy az alaplapon van még szabad USB lehetőség. Legtöbben bluetoothot tesznek bele, vagy meghajtót (kibeleznek egy alkalmas usb bluetooth vagy pendrive egységet és a panelt -ami már elég kicsi- kis forrasztási munka árán "besuvasztják" valami kis szabad helyre). A legelvetemültebb figura egyből egy USB HUB-ot tett bele és erre fűzött fel egy plusz kártyaolvasót, bluetooth-ot, USB GPS-t (antennát a kijelző keretjébe tette), flash meghajtót (herélt pendrive), fm transmittert. Mellé még felélesztette a modemet is (van benne, csak nincs kiépitve) moddolta a wifit és a tetejébe még érintőképernyőt is csinált. Na ez a megszállottság. Mellékelem a linket, érdemes megnézni, szépen képekkel illusztrálva le is irja az egészet:
http://beta.ivc.no/wiki/index.php/Eee_PC_Internal_Upgrades
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Mazda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 2 14" FHD IPS Core i5 1135G7 16GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill Gar
- Lenovo IdeaPad 3 15ADA05 (20gb ram,256gb ssd,újszerű)
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest