- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én félek a codec packoktól, nekem még soha semmi jót nem csinált egyik sem. Mondjuk itt a remek kivétel, ami erősíti a szabályt, neked bejött

Game booster. Ötletem van csak, nem használok ilyen programot, mert nem olyan gépem van, én csak itt ragadtam az EEE Pc topikban egy kérdés után
Talán emel picit az órajeleken a progi, de ezt mondjuk everest-el, vagy most már AIDA-val ellenőrizni tudod, hogy étnyleg így van-e.
Szerk:
" A Game Booster egy ingyenes segédprogram, ami a gyengébb géppel rendelkezőknek jöhet jól. A program lényege, hogy átnézi a gépen futó Windows szolgáltatásokat és a futó folyamatokat. Játék módban képes a játék szempontjából felesleges, RAM és CPU időt evő folyamatok kikapcsolására. A játék módból kilépve minden visszaáll a korábbi állapotba. "Egy ilyet találtam, nem tudom mennyiben fedi a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest