- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én félek a codec packoktól, nekem még soha semmi jót nem csinált egyik sem. Mondjuk itt a remek kivétel, ami erősíti a szabályt, neked bejött

Game booster. Ötletem van csak, nem használok ilyen programot, mert nem olyan gépem van, én csak itt ragadtam az EEE Pc topikban egy kérdés után
Talán emel picit az órajeleken a progi, de ezt mondjuk everest-el, vagy most már AIDA-val ellenőrizni tudod, hogy étnyleg így van-e.
Szerk:
" A Game Booster egy ingyenes segédprogram, ami a gyengébb géppel rendelkezőknek jöhet jól. A program lényege, hogy átnézi a gépen futó Windows szolgáltatásokat és a futó folyamatokat. Játék módban képes a játék szempontjából felesleges, RAM és CPU időt evő folyamatok kikapcsolására. A játék módból kilépve minden visszaáll a korábbi állapotba. "Egy ilyet találtam, nem tudom mennyiben fedi a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- LEGO klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- MacBook Pro 2020 13.3" M1 16 GB RAM 256 GB SSD TOUCH BAR
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 4,Ryzen 5 PRO 7540U,16gb DDR5,512SSD,MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET, GARIS
- Latitude 5410 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv új akku gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest