Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kissé mintha nem sikerült volna megfelelő sorrendben lenyomni azokat a billentyűket

Egyébként az odáig ok, hogy tudja,de nem nagyon hiszem, hogy te ezeken komoly munkát tudnál folytatni. ha neked designhoz elég az amit ez külső monitoron művel akkor...hátőő...izé. Na éééted?!

Ratman:Nem teljesen értem ezt a felbontásos kérdésedet
Most őőő, izé, nézzem meg minden egyes felbontásban, miként teljesit? Vagy tényleg nem értem 
Kicsi utánajárással te is rájössz milyenem van pont
Külső bill.-es, monitoros dologra kaptál már választ ha jól látom,de nem értem teljesen. Nem lenen jobb valamivel a dual monitoros megoldás, mégha ilyen apró is az egyik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- Autós topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most őőő, izé, nézzem meg minden egyes felbontásban, miként teljesit? Vagy tényleg nem értem