- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 11 - népalma
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
Aktív témák
-
Tchoepi
tag
Hello!
Segitsegre lenne szuksegem. Vettem egy fentebb emlitett lapot es beletettem a mar meglevo (masik gepben korrektul mukodo) G550-et. XP pro install lemegy, display properties-ben videokartya helyen vmi furcsasag (VGASave), resources-ben egy csomo utkozest jelez. G550 driver install (tobbfele: MS, Matrox, WHQL, Latest beta) utan minden jonak tunik, az eg kek, a madarak csiripelnek, minden o.k. ... az elso restartig. A gep innentol kezdve csak safe modban indul, egzebkent leall boot kozben, nagyjabol a welcome felirat elott, fekete kepernyo, zero aktivitas. Probaltam mar a sis gart driverrel (1.09), anelkul, fejen allva, imadkozva, de sehogy nem tudtam mukodesre birni. Ha van valakinek otlete, ne adj isten tapasztalata, kerem ne fojtsa magaba.
Elore is koszonok minden segitseget, C ya stock
Tchoepi
Aktív témák
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest