- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Tchoepi
tag
Köszönöm, mindezt már végig próbáltam, nulla hatásfokkal. A kártya más lapban ment jól. Közben bepróbáltam egy GeF2GTS-t is, az ment, de állandóan fagyott. Végül egy Ati Radeonnal (7000) úgy tűnik megoldódott a probléma - ezzel nem tudom úgy elb***ni a bios beállításokat, hogy ne menjen hiba nélkül. Hogy miért pont ezt komálja és a többit nem, örök titok marad.
Minden esetre köszönöm a segítő szándékot.
Ciao
Tchoepi -
Tchoepi
tag
Úgy tünik egyedül én járok ide vissza. Köszi a seggíccséget :()
Tchoepi -
Tchoepi
tag
Ennyire nincs lövésetek sem?
-
Tchoepi
tag
Hello!
Segitsegre lenne szuksegem. Vettem egy fentebb emlitett lapot es beletettem a mar meglevo (masik gepben korrektul mukodo) G550-et. XP pro install lemegy, display properties-ben videokartya helyen vmi furcsasag (VGASave), resources-ben egy csomo utkozest jelez. G550 driver install (tobbfele: MS, Matrox, WHQL, Latest beta) utan minden jonak tunik, az eg kek, a madarak csiripelnek, minden o.k. ... az elso restartig. A gep innentol kezdve csak safe modban indul, egzebkent leall boot kozben, nagyjabol a welcome felirat elott, fekete kepernyo, zero aktivitas. Probaltam mar a sis gart driverrel (1.09), anelkul, fejen allva, imadkozva, de sehogy nem tudtam mukodesre birni. Ha van valakinek otlete, ne adj isten tapasztalata, kerem ne fojtsa magaba.
Elore is koszonok minden segitseget, C ya stock
Tchoepi
Aktív témák
Hirdetés
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest