Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PDA_FAN
tag
Az előzetes forma szerintem is jobb. A funkcionalitás a cikk alapján igen karcsú. A szerényebb változatban nem lesz még pulzusérzékelés sem? Azt ki fogja megvenni? A hosszú üzemidő önmagában ugyan jól hangzik, de nem adja el az órát.
-
Memmaao
addikt
10 éve ez még nagyon menő volt, most már inkább egy gyenge "meh".
-
xsjado93
senior tag
A Time 2-ről valahogy egy N8 jutott eszembe:

-
xhege
veterán
Nekem ez nosztalgikus nagyon. 2014-ben az országban elsők között volt Pebble okosórám. Az USA-ból hozattam ismerőssel. Imádtam. Gyakorlatilag azóta folyamatosan okosórákat hordok.
Nyilván ezt már nem fogom megvenni, de azért szívmelengető.
-
mad823
őstag
Bár nem ismerem az eredeti órákat, de szerintem problémás, hogy az újakról sem derül ki, hogy tulajdonképpen mi az értékajánlat. Érdemi élettani vagy sporttal kapcsolatos méréseket nem tud, okosórának nem nevezném a várhatóan alacsony darabszám-egyedi oprendszer-appok hiánya lánc miatt. Divatkellék?
-
Feketében nem rossz az új forma, kicsit vissza utal az elődökre, mégis más, kevésbé régies, aki a régi dizájnra vágyik annak ott a pebble 2 duo (pebble 2) .
Az áruk aktivitásmérő karperecekhez képest, kicsit erős lett. -
tms+
senior tag
szerintem is jobb volt az előzetes, a végleges már túlságosan is retro
-
BoB
veterán
Az előzetes forma szvsz jobban néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 pro
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest