Aktív témák
-
karib
addikt
Árát tekintve egész szimpatikus a gép. Bár a low-end cuccok ára most nagyon esik mindenhol, de akkor is.
-
HW-Peter
aktív tag
Ha akkuról megy, és az energiagazdálkodási opciók jó vannak beállítva,
(TFT off 2 min, HDD off 5 min, suspend 15 min), cd/dvd használat nélkül, akkor kb 2-2,5 órát bír az akku.
Ha minden szinte fullon megy akkuról is, (TFT off 15min, HDD off 30 min) és van cd/dvd használat is, akkor 1-1,5 óra.
Alapból hőmérséklet-érzékelős fordulatszám-szabályozós (wow) a cpu venti.
Terheléstől függően elég gyakran felpörög, majd leáll, stb.
Ezen lehet segíteni! Bill. feletti takarólap levesz, bill.rögz. 1 csavar ki, cpu hűtő 4 csavar kivesz, rézborda levesz, aljáról ''hővezető'' anyag és fémfólia levesz,
rézborda letisztít, hővezető (én ezüstöset tettem) anyag kicsit adagol, majd mindent visszaszerel.
Eredmény: Jobb hőátadás a cpu-ról a bordára, ritkábban felpörgő venti.
Mint az asztali gépeknél...
Ha van kérdésed a ''soundmodding''-gal :) kapcsolatban, szivesen segitek.
Ilyen gépet használtam egy ideig, nem volt vele semmi gond.
Irodai munkára/dvd nézésre/netezésre tök. alkalmas, játékra kevésbé a SIS 651 videochip miatt.
[Szerkesztve] -
Nedudgi
aktív tag
Pl: Akksiról mennyit megy saccra? Aztán hogy Mennyire hangos ill. mennyire jól használható. Úgy igazából a Technikai részletekkel tisztában vagyok. Inkább az összbenyomás érdekelne.
-
HW-Peter
aktív tag
Én használtam ilyet. Mire vagy kiváncsi?
Mivel Pentium4 Mobil cpu van benne, gyors, de ha akkuról megy, jobban bírja mintha asztali P4 lenne benne. A hűtőjén lehet halkitani, nem szoftveresen. Részleteket nem most, bocs, késő van.
Részleteket nézd meg itt: www.winbook.hu G550 / X4 -
Nedudgi
aktív tag
Senkinek nincs ilyen gépe?:) -
consono
nagyúr
Itt [L]http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=490[/L] tesztelték a masinát és
10-ből 9.5-öt kapott. Elég részletes a teszt, érdemes végigolvasni. Nekem is, mint kölcségérzékeny
notebbokvásárlás előtt álló felhasználónak szimpatikus ez a masina. Ha esetleg megveszed
írhatnál róla te is egy review-t... -
karib
addikt
Ilyen alapon nem lehet összevetni a hangosságukat, meg kell nézni. Láttam már teljesen csendes desktop procis gépet is (DTK notesz).
Használtra is lehet még garancia, jobb IBM, Toshiba, esetleg HP gépekre 3 év világgarancia van, Asusra és sok másra is 2 év jár. Sokszor meg az eladó bolt vállal több-kevesebb garanciát. De mindenképpen több körültekintést igényel, és a használt gép akkuja főleg rizikófaktor. Szerintem ennyi pénzért tisztességes ajánlat újonnan, 2 év garral. -
Nedudgi
aktív tag
Köszi szépen a segítséget. Remélem nem lesz túl hangos bár ha többi nagyon az volt...:F. A Használttal az a bajom hogy nincs rá gari. Szívesebben vennék én is azt. Egyébként ez nem Willamette procis hanem Northwoodos.Nem tudom hogy bennragadt készlet-é mert az ECS honlapja szerint jelenleg is gyártásban van. Jah igen Fater 1,7-es cerkáját az és 1,2-es Tua 1500re cibálva számítási és egyéb teljesítményben is odaverte.:DD
-
karib
addikt
1,6 GHz P4 nem valami izmos, szívem szerint inkább valami használt Tualatin P3-as gépet néznék, mert egy 1,2-es TuaP3 agyba-főbe kalapálja ezt a gépet :)
Ettől függetlenül, nem tűnik rossznak, és főleg az ára tisztességes, valszeg egy bennragadt készletet szórnak ki.
ECS: középszerű gyártó, ahogy mondtad. Nem tudom, hogy a notebookjaikat maguk gyártják-e, vagy csak valakitől veszik. Én a G732-t és G732E-t használtam eddig, ami meglepően kellemes darab volt, kivéve hogy piszok hangos volt. Azok 2 órát futottak akkuról teljes terhelés alatt (Battery Eater Pro grafikus teszt), 2,2 GHz Celeron és 2,4 GHz P4 (desktop) procival. Szerintem kb. 2-3 órára lehet számítani, 4-et a Centrinók is csak ultrakönnyed használat mellett húznak ki.
A döntő érv az lehet, hogy ilyen áron 2,6 kilós noteszt nemigen találni újonnan, szerintem pedig ez a napi hordozhatóság felső határa (2,4-2,5 kg).
Ha veszel, akkor lehetőleg olyan helyen tedd, ahol megadják a rendes 2 év garanciát az ECS-re.
Averatec márkát nem ismerem, valszeg valami átcímkézett Clevo vagy más márka. Itthon nem láttam ilyesmit. -
Nedudgi
aktív tag
Még annyit hogy ilyen Averatec meg ilyen occsó gépeket lehet itthon kapni? Vagy milyen országban legközelebb. Tudja valaki? PL: [L]http://www.bizrate.com/buy/products__cat_id--462,keyword--centrino,search_box--1.html[/L]
[Szerkesztve]
Bocs ez Barebone da akkor is óccsó
[Szerkesztve] -
Nedudgi
aktív tag
Az ár: általánosan 180+tréfa körül lehet kapni 15''-kijelzővel meg 40 giga winyóval. 1,6 P4 mobil. De láttam már 169999,-nettóért is a Tesók között is 200. Amúgy találtam egy nem egészen idevágó tesztet ahol benne van [L]http://www.cp.hu/cp/teszt/hard/notebook2/[/L] Ezt eddig is megtaláltam csak Nem vettem észre hogy az A907-es Desknote tesztben van. ECS mennyire megbízható. A Régebbi termékeit ismerem azokkal nem volt baj csak olyan jó középszerűen teljesítettek meg fapadosak voltak (pl alaplapok) Ja egyébként itt azt írják hogy csöndes. Meg 200-ért mobil procis gépet nem nagyon tudsz venni csak asztalit az meg melegszik mint a nyavaja. Meg olcsó is. Nekem munkára kéne meg ilyen úgyhogy a grafika nem zavar inkább többet menjen akksiról. A g320-at is nézegettem de az nagyon behatárolt. meg az A531 a CLEVO-k meg mind asztali procisak. Az ASUS meg már drága nekem:(.
-
Nedudgi
aktív tag
Sziasztok! Böngészgettem de nem találtam erről a gépről semmit a fórumon pedig igen jó árban van. Ilyen:[L]http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=153[/L] Ha valakinek van ilyenje vagy ismeri a gépet akkor írjon már róla hogy milyen (használhatóség, zaj stb. teljesítménnyel kb tisztában vagyok) Előre is köszi.
Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest