- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
karib
addikt
Árát tekintve egész szimpatikus a gép. Bár a low-end cuccok ára most nagyon esik mindenhol, de akkor is.
-
karib
addikt
Ilyen alapon nem lehet összevetni a hangosságukat, meg kell nézni. Láttam már teljesen csendes desktop procis gépet is (DTK notesz).
Használtra is lehet még garancia, jobb IBM, Toshiba, esetleg HP gépekre 3 év világgarancia van, Asusra és sok másra is 2 év jár. Sokszor meg az eladó bolt vállal több-kevesebb garanciát. De mindenképpen több körültekintést igényel, és a használt gép akkuja főleg rizikófaktor. Szerintem ennyi pénzért tisztességes ajánlat újonnan, 2 év garral. -
karib
addikt
1,6 GHz P4 nem valami izmos, szívem szerint inkább valami használt Tualatin P3-as gépet néznék, mert egy 1,2-es TuaP3 agyba-főbe kalapálja ezt a gépet :)
Ettől függetlenül, nem tűnik rossznak, és főleg az ára tisztességes, valszeg egy bennragadt készletet szórnak ki.
ECS: középszerű gyártó, ahogy mondtad. Nem tudom, hogy a notebookjaikat maguk gyártják-e, vagy csak valakitől veszik. Én a G732-t és G732E-t használtam eddig, ami meglepően kellemes darab volt, kivéve hogy piszok hangos volt. Azok 2 órát futottak akkuról teljes terhelés alatt (Battery Eater Pro grafikus teszt), 2,2 GHz Celeron és 2,4 GHz P4 (desktop) procival. Szerintem kb. 2-3 órára lehet számítani, 4-et a Centrinók is csak ultrakönnyed használat mellett húznak ki.
A döntő érv az lehet, hogy ilyen áron 2,6 kilós noteszt nemigen találni újonnan, szerintem pedig ez a napi hordozhatóság felső határa (2,4-2,5 kg).
Ha veszel, akkor lehetőleg olyan helyen tedd, ahol megadják a rendes 2 év garanciát az ECS-re.
Averatec márkát nem ismerem, valszeg valami átcímkézett Clevo vagy más márka. Itthon nem láttam ilyesmit.
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest