Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
randras #35115 üzenetére
Az egy dolog, de ha én küldök érte futárt aki felveszi nála és kihozza nekem. Persze nem biztos, hogy belemenne de van rá esély. Rákérdezek, az még nem kerül semmibe, de valószínűleg nem fogom bevállalni. Pedig nagyon kellene.
(#35114) mikk2000: De van benne. Jumperrel össze van kötve a két bemenet, de opció hogy használhasd kettős kábelezéssel is.
-
Tamoo
nagyúr
0-ás eladótól ilyesmit nagy merészség lenne bevállalni ugye?
-
Tamoo
nagyúr
Nem ide tartozik, de hátha van valakinek tapasztalata.
idealez.com / TaiwanTrade -ről vásárolt már valaki?Konkrétan ez a cucc érdekelne, csak nem tudom be merjem-e vállalni innen.
Fizetés elvileg PayPal, szállítás FeDex ($25)
-
Tamoo
nagyúr
Erre senki semmit?
-
Tamoo
nagyúr
Hello!
Rendeltem Kínából egy kis pocket erősítőt. 43Euróra jön ki szállítással együtt, 45-ig vámmentes ugye? Így elméletileg nem lehet "probléma"...Tracking number-t valami 4px.cc oldalhoz kaptam... erről mit lehet tudni, itthon nekem postás fogja hozni vagy futár? Szerintetek kb. mikorra várhatom a csomagot?
Elvileg valamilyen gyorsabb szállítást választottam a lehetőségeknél: "Royal Mail Airmail (Small Packets)", valamennyivel drágább is volt. Bár azt nem tudom, hogy végülis ezzel adta-e fel...
Nem vagyok valami tapasztalt ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest