- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Sziasztok!
Néztem keresővel, más is szenvedett a kedves DHL global-lal.. Ettől függetlenül tanácstalan vagyok, ilyen még nem történt velem:
Amerikából érkezne csomagom amit Június 28-án rendeltem meg. Másnap meg is kaptam a nyomkövetési számot, eddig ok... fel is adták a csomagot, ám Június 30-án "elakadt" a DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER-ben.
Azóta nem is frissült a nyomkövetés, július 27-ig kellett volna megkapnom a csomagom.
Most ha rákeresek akkor ezt írja:
"Dear valued Customer, We are currently experiencing tracking event issues. You may notice an “arrival in destination country scan” which shows US as the destination country. This is not correct and we are working to correct this technical issue. Please be assured your package is enroute to your location and will be delivered soon. Thank you, Your DHL eCommerce Team "Írtam az eladónak, szerinte 30-án már Magyarországra érkezett a csomag, türelmet kér tőlem s várjak aug. 23-ig (szerda), mert lehet akár 8 hét is a szállítás, biztos a helyi posta az oka... Jól gondolom, hogy akkor már kicsúsznék a határidőből (30nap -> aug. 27, vasárnap)?
Írtam a DHL globalnak is, mondanom sem kell, basznak válaszolni.
Most már nem is kell a termék, csak a 85$...Tanács?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!