Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Studiossrác

aktív tag

válasz FuckeR19 #10083 üzenetére

Nekem nemrég volt 1 ilyen ügyem.
    Írtam a vevőnek, hogy nem kaptam meg a csomagot, egyből visszautalta a pénzem.
    Ment is neki a pozitív visszajelzés. Ha egyből, esetleg kis levelezés által kártalanít, az ilyet én megbecsülöm!

Ügyem pikantériája, hogy novemberben vettem a cuccot(kp 500-hoz 3 db tollat), és tegnap este hozta a postás :C . Néztem is nagyon. Szerintetek mit tegyek? Visszaadjam az eladónak a pénzt? 700 Ft-os tételről van szó....ami gátol a visszafizetésben: 3 tollat vettem, abból 1 törötten érkezett! 2 viszont hibátlan. Maga a csomagolás olyan volt, hogy biztosan nem szállítás közben tört el, ráadásul a teleszkóp belső része szenvedett sérülést, kívülről meg külsérelmi nyom nincs....ezen kívül: gyanús nekem ez a 3 hónapos kézbesítési idő...jó, persze megeshet, de simán lehet, hogy később adta fel. Ha hülyének néznek, azt viszont nem szeretem. Perpillanat arra hajlok, hogy 700 ft helyett 500-at adjak vissza (-1 toll és a késlekedés miatt)

Mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben? Nyílván itt nem a pénzről van szó, ezek elvi dolgok

Új hozzászólás Aktív témák