Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
FuckeR19
üzenetére
Nekem nemrég volt 1 ilyen ügyem.
Írtam a vevőnek, hogy nem kaptam meg a csomagot, egyből visszautalta a pénzem.
Ment is neki a pozitív visszajelzés. Ha egyből, esetleg kis levelezés által kártalanít, az ilyet én megbecsülöm!Ügyem pikantériája, hogy novemberben vettem a cuccot(kp 500-hoz 3 db tollat), és tegnap este hozta a postás
. Néztem is nagyon. Szerintetek mit tegyek? Visszaadjam az eladónak a pénzt? 700 Ft-os tételről van szó....ami gátol a visszafizetésben: 3 tollat vettem, abból 1 törötten érkezett! 2 viszont hibátlan. Maga a csomagolás olyan volt, hogy biztosan nem szállítás közben tört el, ráadásul a teleszkóp belső része szenvedett sérülést, kívülről meg külsérelmi nyom nincs....ezen kívül: gyanús nekem ez a 3 hónapos kézbesítési idő...jó, persze megeshet, de simán lehet, hogy később adta fel. Ha hülyének néznek, azt viszont nem szeretem. Perpillanat arra hajlok, hogy 700 ft helyett 500-at adjak vissza (-1 toll és a késlekedés miatt)Mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben? Nyílván itt nem a pénzről van szó, ezek elvi dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa EVO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Néztem is nagyon. Szerintetek mit tegyek? Visszaadjam az eladónak a pénzt? 700 Ft-os tételről van szó....ami gátol a visszafizetésben: 3 tollat vettem, abból 1 törötten érkezett! 2 viszont hibátlan. Maga a csomagolás olyan volt, hogy biztosan nem szállítás közben tört el, ráadásul a teleszkóp belső része szenvedett sérülést, kívülről meg külsérelmi nyom nincs....ezen kívül: gyanús nekem ez a 3 hónapos kézbesítési idő...jó, persze megeshet, de simán lehet, hogy később adta fel. Ha hülyének néznek, azt viszont nem szeretem. Perpillanat arra hajlok, hogy 700 ft helyett 500-at adjak vissza (-1 toll és a késlekedés miatt)
V/