- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
a virtuális lemez szolgáltatás még nem volt az XP-ben.
fogalmam sincs, hogy mit tettek bele a 4-be, aminek szüksége van arra, hogy állandóan futtassa, eddig még nem találtam ezzel kapcs. leírást az újítások között. most inkább visszatettem a 3-at.
Paragon-t egy életre megutáltam. elfelejtettek arról szólni, hogy átírja a boot menüt. 1 éve, amikor megkaptam ajándékba a kis notebook-ot első nap telepítettem a Paragon B. & R.-t és restart után már nem indult el a géphajnali 3 volt és ünnepek. gondolhatod mennyire sokkolt, h mit tegyek, akkor láttam először Win7-et. Xp alatt Norton Ghost-ot használok évek óta.
-
Krystal_s
addikt
szia
pár hónapja én is feltettem még a 3-as verziót. mióta frissítettem a 4-re észrevettem, hogy a Windosban ( 7, 64bit ) folyamatosan futtatja a háttérben a vds.exe virtuális lemez service-t, ami elég zavaró, mivel csak ritkán használom a Todo-t. a 3-as verziónál, csak akkor futtatta, amikor elindítottam a programot.
alapból a Virtuális lemez szolgáltatás Kézi indításon van és csak akkor fut, ha szükséges.
ez nálad is ilyen lett a 4 óta ? szerinted a Todo-nak melyik komponense indítja el ?
alapból a TrayNotify.exe, EuWatch.exe és az Agent.exe indul el a rendszerrel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest