- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
a virtuális lemez szolgáltatás még nem volt az XP-ben.
fogalmam sincs, hogy mit tettek bele a 4-be, aminek szüksége van arra, hogy állandóan futtassa, eddig még nem találtam ezzel kapcs. leírást az újítások között. most inkább visszatettem a 3-at.
Paragon-t egy életre megutáltam. elfelejtettek arról szólni, hogy átírja a boot menüt. 1 éve, amikor megkaptam ajándékba a kis notebook-ot első nap telepítettem a Paragon B. & R.-t és restart után már nem indult el a géphajnali 3 volt és ünnepek. gondolhatod mennyire sokkolt, h mit tegyek, akkor láttam először Win7-et. Xp alatt Norton Ghost-ot használok évek óta.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Krystal_s #16 üzenetére
Szia.
Ez érdekes, mert nálam nem fut a háttérben a vds.exe virtuális lemez service, igaz én XP-t használok.
Amúgy valahogy nekem is "hiányérzetem" van a 4-es verziójával kapcsolatban ...., valahogy nem az igazi ....., épp ezért, most már csak klónozásra használom. Míg mentésre/visszaállításra a jól bevált, ingyenes Paragon Backup & Recovery progit. -
Krystal_s
addikt
szia
pár hónapja én is feltettem még a 3-as verziót. mióta frissítettem a 4-re észrevettem, hogy a Windosban ( 7, 64bit ) folyamatosan futtatja a háttérben a vds.exe virtuális lemez service-t, ami elég zavaró, mivel csak ritkán használom a Todo-t. a 3-as verziónál, csak akkor futtatta, amikor elindítottam a programot.
alapból a Virtuális lemez szolgáltatás Kézi indításon van és csak akkor fut, ha szükséges.
ez nálad is ilyen lett a 4 óta ? szerinted a Todo-nak melyik komponense indítja el ?
alapból a TrayNotify.exe, EuWatch.exe és az Agent.exe indul el a rendszerrel együtt. -
sz.j
nagyúr
Nem tudom, hogy másoknál jelentkezett e ez a hiba, de őszintén szólva nem értem, hogy miért nem sikerülnek a helyreállítások ......
Eddig a Todo Backup-al minden művelet elvégzése (klónozás, mentések, bootlemez) többször is sikeres volt, most meg a helyreállítások kipróbálásánál (system, ill. "C" partíció) egymás után kapom a hibaüzit.
[link]
(A mentések hibátlanok: [link], [link]Szerintetek mi lehet a gond?
Dühít a dolog, mert a Paragon Backup & Recovery Free 2012-vel gond nélkül megy a visszaállítás ..., csak azzal meg nem lehet klónozni ....
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
A rendszerem Raid0-ban lévő két darab SSD vinyon van.
Szeretném az SSD-k Firmware-et frissíteni.Tehát teljesen le kell rombolnom minden adatot róla, és még a tömböt is szét kell szednem.
Kérdésem az, hogy ez a program miután lementettem adott rendszert egy másik merevlemezre, képes lesz -e visszatelepülni Raid0-nak?
Lementés elvileg sikerült, illetve látom a másik lemezen a file-t.
Indító CD-t is készítettem.
Szóval azon gondolkoztam, hogy mikor rendszert telepítek, akkor a Raid-hez szükséges file-t mindig telepítenem kell még OP rendszer előtt.Illetve már a BIOS indításánál be kell lépni inteles telepítőbe, kijelölni a két SSD-t, összefűzni, és csak utána indítani a WIN féle telepítés, ami majd kéri a telepítő lemezt. Ha ez nincs fent, akkor nem az inteles félét használja. Ahogy nézem a videót, nem igazán derül ki miként cselekedne Raid rendszerrel.Ha valaki csinált már ilyet az írja le miként sikerült neki. Nagyon szépen köszönöm! -
sz.j
nagyúr
Szia!
Régebben csináltam egy ismertetőt az Easeus Todo Backup használatáról, ha úgy gondolod, akkor nézd meg, hátha segítségedre lesz.
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6 üzenetére
Hát amire most a képfájlt mentettem az egy 200gb-os régi patás cucc.....
Megpróbálom másik gépben, hát ha ez a baj! -
Más backup progikkal is próbálkoztál? Azokkal nincs gond?
(Direkt felpakoltam a todo free-t (igaz, boot-os pendrive-ot hoztam létre, nem CD/DVD-t), kifogástalanul lementette, majd a bootpendrive segítségével meg visszaállította a rendszert)Futtass le egy hibaellenőrzést a merevlemezen(legalábbis azon a partíción mindenképp, amelyikre mented az image-et) hátha van valami hiba rajta...
nem túl öreg már az hdd esetleg? Ezt csak azért kérdem, mert létezik olyan hiba, hogy igazából a lemez kiírja az adatot, nem dob hibát, de mégsem az kerül ki, aminek kellene. Ilyenkor az adott progi(itt pl a todo) nem érzékeli írási hibának, hanem hibamentesnek veszi az írási műveletet, és az egész image-t lementi, látszólag kifogástalanul. -
Mr.Peter
aktív tag
Hát nem megy így se!
"The image file is incomplete or not found, refer to troubleshooting in Help." -
ludla
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki már használja ezt a free programot, és tudna szolgálni infóval azzal kapcsolatban hogyan kell a Boot Lemezt meg csinálni az nagyon jó lenne mert arra se hogy nem jöttem még rá.
Köszönöm!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest