Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Egyébként nekem még mindig az a bajom, hogy nagyon lassan kapcsolódik. Ezért telefonálásra csak korlátozottan használom, mert mire kapcsolódna az ellenoldal leteszi. A legjobb esetben 6 másodperc, de ez a leggyorsabb. Ha úgy csinálom, mint a 2-esnél, hogy kinyitom a dobozt, fülembe rakom a füllhallgatót és vissza is csattintom a doboz tetejét, akkor vagy nem is kapcsolódik vagy csak olyan 30 másodperc múlva. Ha nyitva hagyom a dobozt, akkor van a 6 másodperc. Namost eddig én az Air Pro 2-nél azt szoktam meg, hogy kinyitom a dobozt és mire a fülemnél van már kapcsolódott. És teljesen mindegy, hogy kinyitva hagyom a dobozt vagy visszacsukom.
-
-
Jozsó
tag
Hát, nekem továbbra is az a problémám, hogy nem csatlakozik elég gyorsan. air pro 2-ről jövök. Ott a mozdulat úgy nézett ki, hogy kinyitom a tokot, kiveszem a fülest, visszacsukom a tokot és mire a fülemhez ér a kezem már csatlakozott.
a 4+-nál ha visszacsukom a tokot csatlakozás előtt már eleve nem is kapcsolódik. Nyitva kell hagynom kapcsolódásig, de még így is elég sokat kell várni.
-
Jozsó
tag
Nektek nincs probléma a kapcsolódással? Nekem az eurfun air 2 azonnal kapcsolódott a telefonhoz, ennek meg kell vagy 10-20 másodperc. Sőt, ha túl korán visszacsukom a tokot akkor nem is kapcsolódik.
-
Jozsó
tag
Ha valaki rendel az earfun boltjában, arra figyeljetek (amit én elrontotttam) hogy dollárban és euróban ugyanannyi az ára. Szóval legyen inkább dollár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- BMW topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest