- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az összes Samsungnál ott ez a gazdag lista, mégis csak két BT kodeket támogatnak a Samsungok (aac és sbc). Ez teljesen független az SoC-től, mindegy, hogy Snapdragon, Exynos vagy Mediatek.
Itt a koma S23 + Sony WH-1000XM4 kombóval próbálkozik és csak SBC-t meg AAC-t lát. Igen, mert a Samsung csak ezt a kettőt támogatja. Pedig ez a Sony fejes LDAC kompatibilis (mivel az Sony kodek), és mégsem kiválasztható. [link]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Amit a telefon nem tud az miért is szerepelne a listán?" – költői kérdés, és ez az, amit én sem értek, de ott van, feketén-fehéren. Innen indult a dolog, és úgy tűnik ember nem tudja rá a választ. Talán a PH!-sok rákérdezhetnének egy-két gyártónál / forgalmazónál....
#18 bostone
" ... LDAC-ra váltás mennyire érezhető minőségben ... "
Szerintem te is tudod a választ.Van akinek fel sem tűnik, és van, aki igenis hallja. Azt nem hiszem, hogy bárki sikítva tépné ki a füléből az adott fülest, ha az nem LDAC codec-et használva szólal meg.
Az LDAC / LHDC egy plusz, ami jó (!) fülest még jobbá képes tenni. A hangsúly a jón van! Az, hogy hallod-e a különbséget – és, hogy zavar-e – több mindenen múlik:
• füles
• forrás (MP3 vs. flac / hq. streaming)
• zene (a "diumdisu" típusú zenék esetén nem feltétlen jelenik meg a különbség)
• körülmény (otthon, nyugodt körülmények vs. sportolás közben) -
<Adamsky>
nagyúr
"Azaz amit látsz a kodek listán azokat tudja is a telefon."
A OnePlus-nál lehet, hogy így van, és sokáig én is ebben a hitben éltem, aztán megláttam ezt a képernyőmentést. Innentől már nem tudom, hogy mit higgyek.
Szóval éteri lenne, ha a gyártó egyértelművé tenné, hogy mit is támogat a készüléke.#11 Arpi
Személyes tapasztalatom nincs, de emlékszem erre a fülesre (én is gondolkoztam rajta). Jó cucc. Nem tartom túl valószínűnek, hogy ez az Earfun jobb lenne nála. Ha nincs vele semmi bajod, akkor örülj neki, és használd, amíg működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest