Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• waccamár

senior tag

Én AirPro 3-at használtam kicsit több, mint fél évig. Abszolút ajánlott füles ebben a kategóriában. Iphone és Macbook volt rá csatlakoztatva, gond nélkül lehetett használni.

Végül vettem egy airpods prot, mert bejött egy ipad is a képbe és sajnos 3 eszközhöz már nem tudott csatlakozni.

Így viszont azt tudom mondani, hogy az airpods pro-hoz mérten mondjuk 70-80%-on áll , negyedáron. Ha max 2 eszközzel akarod használni és nem akarsz irreálisan sok pénzt kiadni egy fülesért, akkor top választás.

Amiben jobb az airpods: nyilván az, hogy 3 eszközzel is tudom használni; szintén jobb mind az anc, mind az áteresztő mód és jobban benne marad a fülemben, illetve a hangerőállítás is jól működik a száron.

Ami nem tetszett az earfun-nál, az az app: sokszor kijelentkeztetett, sokszor nem mutatta a doboz töltöttségét sem.
    A füles gombját nem tudtam sehogy sem megszokni.

De összességében ezért az árért 10/10, ajánlottam már több ismerősnek is, ők sem csalódtak benne.

Összességében persze az airpods pro sokkal jobb és nem bántam meg, hogy beruháztam egyre, csak bazidrága.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák