Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Egyre ígéretesebb a Galaxy A56
- MIUI / HyperOS topik
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
Én AirPro 3-at használtam kicsit több, mint fél évig. Abszolút ajánlott füles ebben a kategóriában. Iphone és Macbook volt rá csatlakoztatva, gond nélkül lehetett használni.
Végül vettem egy airpods prot, mert bejött egy ipad is a képbe és sajnos 3 eszközhöz már nem tudott csatlakozni.
Így viszont azt tudom mondani, hogy az airpods pro-hoz mérten mondjuk 70-80%-on áll , negyedáron. Ha max 2 eszközzel akarod használni és nem akarsz irreálisan sok pénzt kiadni egy fülesért, akkor top választás.
Amiben jobb az airpods: nyilván az, hogy 3 eszközzel is tudom használni; szintén jobb mind az anc, mind az áteresztő mód és jobban benne marad a fülemben, illetve a hangerőállítás is jól működik a száron.
Ami nem tetszett az earfun-nál, az az app: sokszor kijelentkeztetett, sokszor nem mutatta a doboz töltöttségét sem.
A füles gombját nem tudtam sehogy sem megszokni.De összességében ezért az árért 10/10, ajánlottam már több ismerősnek is, ők sem csalódtak benne.
Összességében persze az airpods pro
sokkaljobb és nem bántam meg, hogy beruháztam egyre, csak bazidrága.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen