- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát igen. A gond ez ezzel a TOTYval, hogy igazából totsig megvagy azokon a posztokon, ahol nyitottál. Papíron persze, mert amúgy meg teljesen mindegy. Hát még azoknak, akik "szerencsések" voltak. Rengeteg eladó accountot látok 4-5toty nyitással. Kétlem, hogy pontot költóttek volna, majd utána eladnák. Amúgy az árakon is látszik. 4-5 toty lap van egy milka alatt. Nem megy fel az áruk. Azon meg lehet lamentálni, hogy reiten jobb mint shaw, de valójában... Amikor nekem, szar nyitásokkal, 4szer lecsapolva az accountomat nem tudok az új promoból csak az első két lapot beépíteni. Hova törje magát az ember. Én szerintem már csak ikon lutrizok totsig. Nekem amúgy a wl nem akkora szenvedés. Mindig ugyanaz. Kiszámítható. A rivals jobban fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94