- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #6882 üzenetére
Koszi. En mondjuk 4231-et jatszom iden, tehat 2 cdm van, ahova sem Zico, sem Zidane nem jo. A cam volt eddig ZZ, most meg Zico lesz. Regi nagy kedvencem a 41212, ott lehetne Zizou cm es Zico cam, viszont akkor a Garrincha-toty Best parosnak nem lenne igazan hely, szoval jobb hijan Zizou kerul most a padra.
Pelevel mondjuk folem lottem egy szinttel, nekem 2 eve volt meg a prime lapja, zsenialis az oreg, grat hozza
Igazabol szerintem osszessegeben messze jobb lap ingame Pele, mint Dagi, tehat a jatek legjobb lapja o.
-
EA's hit
őstag
Hetek óta gondolkozok rajta, tegnap végre eldöntöttem, hogy kirakom Zicot (92-es Zidane van cam-ban, aki nagyon jó ott idén, ezért gondolkoztam annyira). Egyelőre nem kezdtem el, mert meg akartam várni a mai ikon picket. Szerencsére meg is vártam, az ikon pickből pedig megérkezett base Zico
-
EA's hit
őstag
válasz
taylorp #6878 üzenetére
Összesen 2x lehetett kirakni. Én 2x kiraktam, az egyikben csak 87-esek voltak, a másikban volt egy 86-os is. Mi alapján kapnak az emberek 4 kompenzációt? Mások meg persze nullát, de az már meg sem lep
Mondjuk ilyenkor én valamiért mindig kicsit később kaptam meg eddig a kompenzációkat, hátha megérkezik még most is a 4 db base Rosicky.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6863 üzenetére
Valahol - asszem a stadiumon belul - meg tudod nezni a pontos W-D-L aranyodat is.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6836 üzenetére
Mondjuk Cannavaro Blancnal es Nestanal is jobb. Sot, Scholesnal meg o is jobb cm
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6833 üzenetére
Könyörgöm cseréld le a gold VVD-t, nem számít mennyire op, egyszerűen tilos lenne februárban azt a szutyok lapot használni. Én még októberben sem lennék hajlandó, rosszul vagyok amikor februárban meglátom bárkinél. Fel nem tudom fogni, miért használja még bárki ilyenkor, nekem egyszerűen nem lenne hozzá gyomrom
Jóérzésű ember februárban ne használja gold VVD-t, különben megdől az utolsó csepp emberiségbe vetett hitem is
-
EA's hit
őstag
Nekem jött egy Garrincha az ikon pickből, csak hát már megvolt az öreg, köszi...
Volt mellette egy base Müller is, nyilván így őt vettem ki, de hát csak foddernek lesz már jó.
Cannavarot viszont kiraktam, megnézem hogy jobb-e a ww Yashinnál.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6801 üzenetére
Hagyd ra, nem fogja fel, meg nem is akarja. Amugy is csak es kizarolag azert jar a forumra, hogy kethetente dicsekedjen a millios nyitasaival es felhuzzon par embert, nem kell vele foglalkozni.
-
EA's hit
őstag
válasz
david368 #6788 üzenetére
Attól még, hogy a te hiányos kis tudásod eddig terjed róla, attól még nagyon nincsenek rendben a statjai. "nem egy Pele, R10, R9, Cruyff szint", de, igazából pont hogy az ő szintjükön mozgott, vagy ha nem is egy szinten, akkor közvetlenül mögöttük. Kap februárban egy 88-as shootingot minden idők egyik legjobb támadójaként, miközben Claudia Pina (hogy ki?) pl. 90. Egy gold Rashfordnak is van majdnem ilyen shootingja, pedig az emberre 15 év múlva már az anyja sem fog emlékezni
Bizonyos ikonokat évek óta brutálisan lehúz az EA, és nem hajlandók használható lapokat adni nekik, miközben másokat meg indokolhatatlanul felhúznak, és ez szánalmas.
-
EA's hit
őstag
Alapból is 5 sm, és sajnos nagyon csalódás ez a lapja is
Az EA látványosan utál néhány ikont valamiért, és még a spec lapjaikat is kutyaszarra csinálja. Ilyen pl. Puyol, Owen, de talán Baggio rá a legjobb példa. Minden idők talán legjobb olasz játékosa, ehhez képest olyan shootingja van, mint egy közepes gold lapnak (februári spec lapján 88 shooting??), a dribblingje is nevetséges a valósághoz képest. Iszonyatos disrespect ez a lap, és még csak nem is olcsó. Én Juvésként nagyon tudnék örülni egy jó Baggio lapnak, de ez nem az, ez szánalmas húzás az EA-től minden idők egyik legjobb játékosa felé. Bezzeg a noname, a valóságban a lőtéri kutya által sem ismert Ginola meg a játék egyik legjobb lapja évek óta...
-
EA's hit
őstag
Azért remélem látod, hogy mennyire messze vagyok attól, amit írtál
Garrincha és Best a 2 kezdő, abból a brazilt nyitottam, oké, de kb. ő volt az idei legjobb nyitásom. Best sbc. Athenea, Malard ingyenes evo. Neymar már nem extra és nem is drága. Paralluelot és Nedvedet tegnap este nyitottam, ez is oké, de nedved még egy percet sem játszott, Para párszor bejött csereként wl-en, hát elég is volt belőle ennyi. Nagyon nem én vagyok az, aki szarrá nyitogatja magát idén...
-
EA's hit
őstag
Kiraktam 7 utan 10 db picket, a 4.-ben volt egy fs Paralluelo
Aztan a 10.-ben meg valami noname fos promo. Jo lapnak nez ki a csajszi, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni, a kezdoben Garrincha es toty Best van a 2 szelen, cserenek meg a 90-es Athenea azert jobbnak tunik.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #6752 üzenetére
En sem hiszem el. Ki a franc az?
-
EA's hit
őstag
Akkor te nem lattad meg Crespot
Ez a Seedorf szerintem korrekt kis lap, egesz hasznalhatonak tunik, en adok neki egy eselyt cdm-ben tt Yaya helyen, aztan max marad csere, vagy jo fodder lesz.
Kozben meg 2 fos fs jott, igy mar 9-nel jarok (+Seedorf), ebbol szerintem 3 vagy 4 Ricci nekem is
-
EA's hit
őstag
Tényleg feljebb van csavarva a pack weight, már 7 promo lapnál és 1 promo ikonnál járok fs alatt. Kvalival meglett a wl objective-ben az 50 meccs, a 85x3-ban volt egy promo Seedorf és egy promo Ricci is, a világot nem váltja meg a holland, de legalább láttam ikon nyitást is végre
-
EA's hit
őstag
Végre feljebb csavarták kicsit a pack weight-et, tegnap este wl rewardból 1, a 84x20-ból 3, liga sbc-ből még 1 promo jött, igaz mind csak foddernek jó. Az ikon pick viszont maradt a régi, ww Lineker idén másodszor
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #6629 üzenetére
Dehogy, majd futties alatt.
-
EA's hit
őstag
válasz
tenaijo #6590 üzenetére
2 toty meg 2 toty ikon utan mondjuk biztos nem panaszkodnek egy szoval sem a luckra, ez minden csak nem gusztustalan, elarulom... nekem pl 5 ev alatt 1 toty es 1 toty ikon jott, azok sem iden, de hat biztos masfele szenvedes lehet 4 db sokmillios lap utan egy hetig nem nyitni semmit... ugyebar mindenki a maga szintjen nyomorog
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #6526 üzenetére
Nem
En azt az egy meccset jatszottam vele este, az meg a 10. percig es a 2. golomig tartott. Sok kovetkeztetest nem tudtam levonni Yashinrol, csak a lenyeget, hogy sapkaban szaladgal
-
EA's hit
őstag
Nálam szokás szerint lenémítva ment a stream az objective miatt, egyszer rápillantottam a telefonra, akkor épp úgy ünnepelt az a nyomorék Verjgang, mintha muszáj lenne, meg csicskította az ellenfelet valami live gólörömmel. Hát az a gyerek egy személyben összefogja a teljes cummunity minden csicskaságát
Remélem beleverték a fejét a monitorba a végén.
-
EA's hit
őstag
Nekem a kedvenc mai wl-ellenfelem: 4 first owned toty (Messi, VVd, KDB, Karchaoui), FO toty Ribery es thunder Cruyff,majd cserekent behozta a FO ww Butrat es toty Zolat is. Mondjuk a penztarca/luck melle tudast nem adtak, eleg siman megvertem meg ugy is, hogy Messi nyilvan 2 lovesbol 2 golt vert.
-
EA's hit
őstag
Minden évben a toty időszaka a legundorítóbb, legszánalmasabb része a játéknak, számomra mindig a leggyűlöletesebb promó, de idén még az eddigi éveket is sikerült alulmúlniuk. Áldom az eget, hogy végre vége ennek a gusztustalan emberkínzásnak, igaz az rttf promó meg annyira fos lesz, hogy még októberi promónak is gyenge lenne. A Messis hiba volt a non plus ultra, azt már csak azzal tudták volna megfejelni, ha még el is veszik a kiszórt Messiket.
Az is tök jó, hogy csomóan írjátok, hogy gyűltek a fodderek és kiraktatok 3-4 nagy sbc-t is. Hát akkor ti a felső 10%-ban voltatok, mert idén annyira le volt csavarva a pack weight (főleg a 2. héten), hogy konkrétan gold wo-t is alig lehetett nyitni. Én még Bestet sem tudtam teljesen befejezni toty alatt, ennyire volt nagyszerű a pack weight
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #6281 üzenetére
Az is durva volt, de ez azon is tultesz. A balfaszsaguk miatt elarasztottak a 10 millios Messi toty lapok a jatekot, de a community azon fele, akik negyed oraval kesobb ultek le jatszani (ahogy en is), azok emiatt brutal hatranyba kerultek, vagy legalabbis egy brutalis ingyen laprol maradtak le. Korrekt nyilvan csak az lenne, ha visszaraknak a picket ugyanazokkal a nyitasi eselyekkel, es csak azok szamara, akik meg nem raktak ki, de elobb fogjak Mia Khalifat szent szuzze avatni, minthogy ez megtortenne. Szoval baszhatjuk.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6276 üzenetére
Utobbi. Szanalmas, gusztustalan banda ez.
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6128 üzenetére
Es akkor a masik veglet: most kuldte haverom, hogy elrakott 130 packot, a 20.-bol mar repult is ki Bonmati. En jarok olyan 800-1000 pack korul toty alatt, es semmi. Fair a jatek, az a lenyeg
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6091 üzenetére
Ott az exchange sbc a duplaknak.
-
EA's hit
őstag
válasz
imateee93 #6019 üzenetére
RW, ST, CF, LW, ezek szamitanak tamadonak.
Sirandrish: felreerted, pruzsi vszeg abszolut nem akar be sem lepni az ultimate teambe. Olyan, hogy offline UT, olyan nincs
Max az UT-n belul vannak offline modok, de az nem ugyanaz.
Pruzsi: ha csak offline akarsz jatszani, UT nelkul (pl karrier mod), akkor igazabol barmelyik jatek jo. A korabbiak nyilvan olcsobbak, viszont az ideiben frisebbek a keretek, ezt kell merlegelni. Ha megis UT-znel, akkor csakis az idei jatek johet szoba.
-
EA's hit
őstag
Nekem tegnap este 2 nyertes meccsem vegen is eljatszotta ez a fos, hogy kidobott a vegen a fut-bol, es persze dnf-fel veresegnek adta mindkettot, igy 8/6 helyett 8/4-en allok, csodas
-
EA's hit
őstag
Az uj kedvencem: nyertem tegnap este 5 rivet, de a jatek csak 4-et adott meg
Egyikbol sem dobott ki, mindegyiknek a vegen kiirta a wint, en leptem ki a menube, es a diveken belul is annyit haladtam elore, amennyit 5 winnel kell, de a heti 7 winbol csak 4-et adott meg, meg mindig kell 3
Mindig meg tud lepni valamivel ez a fos.
-
EA's hit
őstag
Ha már nyitási teóriák, az enyém nagyjából annyi, hogy minden játék kezdetekor kb. besorsol a játék minden accot egy kalapba, és egész évben az alapján fogja dobálni neki a nyitásokat.
Nincs olyan, hogy egy acc minden évben szarrá van húzva, és olyan sem, hogy valaki sosem nyit semmit. Vannak akik sokszor kerülnek a szerszám jó (vagy épp rossz) végére ilyen szempontból, de nem mindig. Pl. csak közöttünk itt van Kristóf, akire évekig irigykedtünk, hogy milyen nyitásai vannak (7500-as prev packból toty Kanté, azt nem felejtettem el
), de idén meg ugyanazon az accon ő sem nyit extrákat. Másnak meg korábbi évek voltak szarok, idén kap jókat.
Nekem ez az 5. FUT-évem, és visszagondolva mindegyik évemre simán ráhúzható egy nyitási sablon, ami az egész aktuális játékot végigkísérte, viszont mindegyik évben más volt ez a sablon.
Az első évemben pl. összesen 4 igazán nagy nyitásom volt összesen (rögtön az első napokban trade Salah, 400k, ami akkor még rengeteget ért; decemberben untrade Drogba; márciusban trade ss CR, 3 milla; tots alatt untrade Varane). Ezen kívül abban az évben sem trade, sem untrade nagy nyitásom nem volt, több ikont nem nyitottam.
Második év: transfer bant kaptam (mert feltörték az accomat és coint csaltak át róla...), viszont baromi jó nyitásaim voltak, csak épp nem tudtam eladni őket
Gold CR (1,5 milla), 1,5 milliós trade rulebreaker Kane, UCL Kanté (600k), UCL CR (~1 milla), stb. Volt pár szép untrade nyitásom is, pl. birthday Tomori (700k). Sokszor olyan érzésem volt, mintha kicsit kompenzálna a transfer bannért a játék, és bár piacról nem fejleszthettem a csapatot, a nyitások miatt kb. ugyanazon a szinten voltam egész évben, mint piaccal lettem volna.
Harmadik év: undorító, gusztustalan módon lehúzott luck, a legnagyobb trade nyitásom egy 170k-s captain Lloris volt, összesen 3 db 100k fölötti trade nyitás jött össze egész évben. Promo lapokból csak a legalja jött, coinom egész évben semmi nem volt, mert 0 értéket nyitottam, VISZONT az ikon luckom meg egészen brutális volt. A játék 5. napján egy 50k-s packból untrade Yashinnal indult, aztán ikon upokból jött többek között 2 Eto'o, 2 Maldini, Cantona, Puskás, Garrincha, Pelé, Matthaus, stb., és ezek mind a játék olyan szakaszában, amikor még abszolút game changer lapok voltak. Az összes többi évben hulladék volt az ikon upgradekből a luckom, abban az évben viszont minden 2.-ból top ikont nyitottam. Plusz abban az évben jött az eddigi egyetlen toty nyitásom, Marquinhos is.
Negyedik év: ez ugye a tavalyi játék, hirtelen megint tudtam jó értékű trade lapokat nyitni (fs Gavi 700k, prime Cafú 1,5 milla, stb.), cserébe az ikon luckom megint szar volt, viszont abban az évben meg rengeteg, de tényleg brutálisan sok ikont nyitottam sima mezei packokból. Igaz, a nagy része csak foddernek volt jó (prime Xavi, prime Laudrup, mid Vidic és társaik), de akkor is, bőven 10 fölötti mennyiségben nyitottam ikont egyetlen év alatt, volt olyan is, hogy fél óra alatt kettő is jött liga sbc-ből.
Ötödik év: tehát az idei, hát idén szar az ikon luckom (givéve Garrincha), packból még egyetlen ikont sem nyitottam, trade nyitásaim 100k fölött megint nem nagyon vannak, egy 300k-s Salah jött még október körül. Untrade nagy nyitásaim sem igen jöttek még, egyedül a hero up-luckom jó most, az dobált már Lúciot, Cordobát, tt Yaya Tourét, stb. Promo minden héten jön, de kb. mindig csak az alsó polcról.
Tehát szvsz a játék elején az EA "dob a kockával" minden acc fölött, és azon múlik az egész éved. Ha 1-est dobnak, akkor mindenből szarokat nyitsz. Ha 2-est, akkor bőven nyitsz milliós trade lapokat. Ha 3-as, akkor a gold és promo lapjaid szarok, coinod nem lesz sok, de sorra kapod majd a top ikonokat. 4-esnél minden szar, de a hero upok jól adják. 5-ösnél kevés jót nyitsz majd, de ami jó, az nagyon jó. 6-osnál megint valami más. Öcsém 4. éve játszik, nála ugyanezt figyeltem meg, hogy évente változik a luckja, de egy-egy éven belül ugyanaz a séma marad meg végig. Pl. volt év, amikor 10-ből 8 ikon upgrade top ikont adott neki, és tavaszra már Maradona, Cruyff, Matthaus, Pelé, Eusebio, Zidane mind ott volt neki untrade, idén meg talán egyetlen értelmesebb ikon up jött össze neki is. Tehát az egyik évben minden ikon up adja, a másik évben meg egyik sem, ez nem véletlen, az 1000%.
Persze vannak accok, ahol ezekbe tudatosan belenyúlnak, mert hát a streamereknek muszáj orrba szájba nyitniuk a top lapokat, hogy jöjjön a nézettség, jöjjön a pénz, és a nézőiket is arra sarkallja ez, hogy minél többet nyissanak/költsenek. De a normál mezei játékosoknál szvsz minden évben pörög egyet a kerék, bekerül a profilod egy skatulyába, és onnan bizony kurvára nem fog kikerülni 365 napig.
Többek között ezért nem rakosgatok el soha egyetlen packot totyra sem, mert meg vagyok róla győződve, hogy az, hogy fogok-e idén toty-ot nyitni, az már szeptemberben eldőlt. Ha akkor azt sorsolta ki a gép, hogy lesz toty nyitásom, akkor abból az 500 packból, amit így elnyitok toty alatt (mert annyit 2 hét alatt szerintem minimum elnyit az ember rewardokkal, objectivekkel, upgradekkel, ha játszik is folyamatosan), úgyis jönni fog, ha meg azt sorsolták, hogy nem nyitok kéket idén sem, akkor nyithatnék én 5000 packot is ebben a 2 hétben, akkor sem adna.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #5657 üzenetére
Nem celjuk, hogy barki abbahagyja a jatekot. Az egesz jatek, es igy minden penzugyi sikeruk a fuggosegen alapul. Ha miro haverja leteszi 2 honap utan a jatekot vegleg, akkor jo esellyel mar jovore sem ter vissza, ami nekik kieses. Ha megtolja az algoritmus az accot par ilyen undorito nyitassal, miro haverja vszeg maradni fog ev vegeig, es jo esellyel veszi meg a kovetkezo jatekot is. Persze ez csak egy ember, de ezt nyugodtan szorozd fel par tizezerrel (szazezerrel?). Fenn kell tartaniuk a fuggoseget, kulonben eltunnenek az emberek, es veluk a bevetel is.
-
EA's hit
őstag
Siman meglett a 11 win, meg is lepodtem, mert sokkal rosszabbra szamitottam a toty alatti wl-nel. Persze a reward meg wo-t sem adott, ez mar a sokadik ilyen alkalom iden.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #5617 üzenetére
Seggrák. En ugyan nem tudom, mi az, de emberunk biztos orvos, szoval hiszek neki
-
EA's hit
őstag
A toty mindenkiből a legjobbat hozza ki
Reportoltam az EA-nek, persze az ilyet gondolom basznak majd letiltani... bezzeg aki elad 3 silver játékost 10k-ért, annak rögtön repül a bann
-
EA's hit
őstag
Na mit tippeltek, a 7 orai toty crash utan meg ma helyreallnak majd a szerverek, vagy majd csak holnap?
-
EA's hit
őstag
Ha lesz LW/LM posztja, 100% hogy erkezni fog hozzam. Most Zicot egyelore jegelem, Cafut kezdtem el, mert az a legnagyobb hianyposztom, o a heten kesz is lesz. Utana meglatom hogy Best vagy Zico legyen a folytatas, a brazilt nagyon szeretnem, de o csak Zidane helyere tudna menni, aki meg szinten zseni iden
Best viszont balszelso poszttal tokeletes lenne Neymar helyere, foleg ha kap egy 5-os sm-t.
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Ez a Zico meglepoen jo aron van, sokkal dragabbra szamitottam, garantaltan erkezni fog a csapatba.
-
EA's hit
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #5357 üzenetére
Azert aki Messi, VVD es Theo helyet meg tudja nekem indokolni szakmai (!) szempontbol, az vendegem egy lada sorre
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #5328 üzenetére
Meg ne sertodj rajta, de ez a legnagyobb baromsag, amit valaha Fifaval kapcsolatban olvastam.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #5319 üzenetére
Semmit. Ezeket a lapokat rakjuk a pickekbe/upgradekbe, felesleges oket eladni. Ha dupla akkor qs, egyebkent rakd el upgradekre, tobbet ersz vele.
-
-
EA's hit
őstag
Owen, Raúl, Bobby Moore az ikon, igazán köszönöm
Este kész is lett a storyline, a 84x20-ban promo nem volt, de legalább 5 wo igen, itt már ennek is örülni kell
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #5209 üzenetére
Fel ev alatt baromi sok jo ikont lehetett mar kirakni. Blanc, Maldini, Schmeichel, Pirlo, Lahm, Del Piero, plusz dragabb kategoriaban Zidane, Dalglish, Eusebio, es biztos vanmeg akit kifelejtek. Ebbol 4-et csak az nem rakott ki, aki nem akart, vsgy aki nemregkezdett
Nalam Schmeichel, Maldini, Del Piero, Zidane, Pirlo es Garrincha is kezdo, ezekbol csak a brazil az aki lutri ikon packbol jott.
-
EA's hit
őstag
Miert enne az if pick a 84-85-osoket jobban, mint a 81-83-akat? Egy if pickbe kell 1 db 85-os, 2 db 84-es, 4 db 83-as, 6 db 82-es es 9 db 81-es lap. Pont a 84-85 fogy tole a legkevesbe, de 81-83-as lapom nekem is a 0 es a semmi kozott mozog mar hetek ota kb. Foleg hogy sok masba is azok kellenek, pl 84x5.
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #5068 üzenetére
Szerintem egyertelmuen a 83x20.
A twitchet meg akar munka mellett is be tudod nyomni 7-8 kozott, persze munkafuggo. En korabban irodai munkat csinaltam, ott siman leraktam magam melle a telefont az asztalra leforditva, es ment rajta a twitch lenemitva. De persze nem minden munka mellett fer ez bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest