- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #11379 üzenetére
Nem lennek meglepve, ha jovore mar benne sem lenne a moments. Lathatoan egyre jobban leszarjak, kb fel eve nem erkezett bele semmilyen content, csak ez a free kickes ujulgat mindig meg. Gondolom nem volt eleg nepszeru, szerintem jovore kiveszik.
Mondjuk a fo baj ezzel is ket dolog: a monotonitas (ugyanazokat a feladatokat kellett 128x megcsinalni - rugj 3 golt, szerelj 5-ot, stb., nem volt benne sok kreativitas, gyakorlatilag egy "celzottabb" sb lett belole), meg hogy nagyon sokat kell vele jatszani kozepes rewardokert. 55 csillag egy 50k-s pack, ami aztan Hojbjerget ad, de szenvedtel erte egy orat, hat kosz...
Kreativabb feladatokkal es ertelmes rewardokkal lenne ertelme meghagyni, de jelenlegi formajaban nem.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11368 üzenetére
Bőven elég a 100 hely. Az ilyen 78-as duplákat úgysem őrizgeti senki, vagy belevágod valami sbc-be rögtön, vagy qs. A magas ratinges dupláknak viszont eddig volt a 30 naponta 5 qs recovery, vagy az exc up, ami ugye nincs is bent mindig, és ki tudja, jövőre is lesz-e. De az 5 db qs recovery helyett a 100 az egy elég komoly ugrás lenne, normál esetben az sosem fog betelni, csak ha nagyon brutál módon grindol valaki.
-
EA's hit
őstag
Kiraktam kb. 70 picket, meg egy rakás exc upot. 2 db 88-as és 1 db 89-es gold, meg egy dupla Calafiori volt az össz termés. Így elég nehéz tolni azt a szintet, amit toxic vagy Woody nyomnak...
-
EA's hit
őstag
Jott egy de Ligt, nem is tudtam,hogy volt ptg lapja
Gptg Vidic es 95-os Bisseck jatszanak a poszton (plusz van egy gotg Cordoba is), kobb lehet valamelyiknel?
Mondjuk remelem 2 ora mulva mar 5-5 lesz
-
EA's hit
őstag
Komolyan sosem fogom megerteni miert ekkora nyomorek ez a community. Nyomom a kvalit, 2. meccs, teljesen kiegyenlitett, vezetek, egyenlit, felidoben 1-1. Nezem a statot tok egyforma, 5-5 loves, minden kiegyenlitett, mondtam is magamban hogy milyen jo kis meccs vegre. Erre a 2. felidoben fordit es rogton griddyzik, majd vegigvar 2 szunetet. Komolyan miert kell ez? Nem adtam ra semmi okot, nem jatszottam toxicul, nem a metakat eroltetem, nem nyomtam meg goloromot sem, es szunetet sem kertem a golom utan. Tok jot jatszottunk, erre jon es elbassza.
Mondjuk utana megvertem 4-2-re, a vegere mar 19-7 lett a loves, griddyztem is mindharom golomnal
Ha nem csicskul 2-1-nel, vszeg fel sem baszom magam annyira hogy megverjem
-
EA's hit
őstag
Na ezt a batár tankot biztos nem fogom használni. Minden évben kutyaszar nálam, pedig tavaly a tots lapja volt meg, idén meg a játék elején (november körül) a 94-es UCL lapja, de hát hulladék volt
Na meg ilyenkor már tényleg nem fogok ilyen sablon meta szarokkal játszani, mi abban az élmény?
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #11228 üzenetére
Dehogy lesz ingyenes, itt 70 meg 100 dollárról írnak, az EA-től pontosan ez is várható.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11195 üzenetére
Azon nem veszunk ossze, hogy az EA mocsok
De azt tartom, hogy ha annyira nagyon-nagyon akartad volna Puskast (vagy barki mas, aki meg most kuzd az utolso xp-kert), akkor ma reg meglenne par online meccsel. Aki igazan akar egy 35-os szinten jaro lapot, az nem azt nezi, hogy vajon a szezon vegeig ki tudja-e huzni ot vsak offline meccsekkel, hanem megcsinal MINDENT, hogy mar a storyline vege elott minimum 1 hettel kesz legyen vele.
En pl. tenyleg akartam, igazan akartam Puskast, tehat mindent megcsinaltam, ami csak kellett hozza, es nem az volt a celom, hogy az utolso napon meglegyen, hanem hogy minel hamarabb meglegyen. Amint lehet, meglegyen. Meg is lett mar lassan 2 hete, azota hasznalhatom barhol
Ha IGAZAN akar az ember egy lapot, akkor nem var az utolso napokig a megszerzesevel, hanem megy es megszerzi.
-
EA's hit
őstag
válasz
raven84 #11188 üzenetére
Azert ne tulozzunk mar
En nagyon orulok, ha mindenki (foleg a magyar jatekosok) eleri Puskast, aki akarja (tenyleg!), de basszus, minden storylineban legalabb 20-30% plusz xp-t adnak ki a szuksegeshez kepest, tehat aki egy kicsit is akarta Puskast, annak mar legalabb 3-4, de inkabb 6-8 napja meg is van. Nagyon siman megszerezheto volt, aki az utolso 2-3 napban konyorog a maradek 1825 xp-ert, az nem is akarta igazan...
Es mondom, ne ertsetek felre, remelem mndenki meg tudta szerezni, es kurvara sajnalom, ha valaki lemarad rola, de aki tenyleg, tenyleg igazan akarta ot, ahogy en is, az mar reg meg is szerezte
-
EA's hit
őstag
válasz
#91658752 #11176 üzenetére
Mindent megpróbáltam, ami a tudásomból kitelt. A hangkártya drivert egy darabig nem engedte frissíteni, aztán teljesen eltűnt, mintha nem is lenne telepítve, de telepíteni sem engedi. Bekapcsolom a gépet, pár percig működik a hang, utána elszáll. Több hasonló problémát is találtam neten, fórumokon, kipróbáltam az ott leírt 3247 féle megoldást, de egyik sem segített.
-
EA's hit
őstag
Valami istenseg nagyon nem akarja, hogy folytassam ezt a jatekot
1,5 hete vittem el a kontrolleremet szervizbe, azota egy regi szar Logitech kontival jatszottam, hat jo szar is volt. Ma kaptam meg a kicserelt, uj kontrolleremet, erre ma meg a laptopom adta be az unalmast
Holnap valoszinuleg az is mehet szervizbe, igy aztan plane nem lesz jatek.
Offtopic: nincs kozottunk veletlenul egy IT-mester, aki tavolbol meg tudja mondani, miert tunt el mindenfele hanglejatszas a gepemrol?
-
EA's hit
őstag
Na legalább ez a 82+ pick végre újra dobál foddereket a múlt heti hulladék után. Nyilván semmi extra de már vagy 4-5-6 spec lap esett 70 pickből. Igaz a múlt hét úgy leszívta a klubomat hogy most sem tudok már többet kirakni, 86 felett nincs gold lapom, és a gold common is elfogyott
-
EA's hit
őstag
Eddig is tudtuk hogy fogyatékos vagy, nem kell bizonygatnod, maradj csak a kick off glitcheknél
-
EA's hit
őstag
Na akkor eldőlt, hogy a jövő évit is megveszem
Az első naptól kezdve rá fogok gyűjteni, amint megszerzem, onnantól fixen ő lesz végig a kapusom.
-
EA's hit
őstag
Ennél a francia kupánál gusztustalanabb játékmódot én még nem láttam. Egy óra alatt sikerült 1 db meccset megnyerni
Emellett legalább 8x vezettem, de senki nem lépett ki 1-0-nál, mind kiegyenlített, szóval 1-1-nél kiléptem én. Múlt héten az olasz kupánál mindegyik ellenfelem kilépett 1-0-nál, ha megszereztem a vezetést, most senki. A játékmenet meg gusztustalan. Ahogy az egész kupa is
Ja és MINDENKINÉL ott van a nyomorult Barcola, kivéve annál, akinek toty Mbappé-gotg Henry volt a csatársora
Jó fos rewardokat is ad, főleg így júliusban, valószínűleg hanyagolom is innentől.
-
EA's hit
őstag
Nálam az a Valverde hatalmas csalódás volt, CM-ben is, CDM-ben is próbáltam, de súlytalan, észrevehetetlen volt. Hetekkel ezelőtt ki is került a csapatból, aztán mostanra sbc-be is került sajnos, pedig nagyon örültem, mikor kinyitottam La Liga tots alatt.
-
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #11093 üzenetére
Pedri nekem még akkor jött, amikor legelőször bekerült a ptg team, akkor rögtön péntek este. Azóta kezdő, de nagyon súlytalan, nálam csalódás, csak hát 97-es lapot ilyen statokkal nehezen cserél le az ember (mondjuk egy hétig próbáltam kinyitni a helyére Pirlot, hiába...). De azért most 98-as lesz nemsoká, hátha feljavul
-
EA's hit
őstag
Napokig nem nyitottam promot egyik 85×5-bol sem, most persze mindharombol jott
Nyilvan semmi extra, Matheus Nunes, Herrera, Osorio.
Ebbol a teambol egyedul Douglas Luiznak orulnek, mert Juves (meg ha csak 4 napja is
), meg beteg statjai vannak, meg a kp-mat amugy is upgradelnem. Rajta kivul senki az egvilagon nem kell, szomoru het lesz ez, grat EA.
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
En feladtam. Utolso lapjaimat is elegettem, kiraktam 16 picket, 84-es volt a max. Nevetseges.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11042 üzenetére
Én is kiszenvedtem még valahogy 17 picket, egyetlen bernardo volt belőle a csúcs, másnak meg ennyiből jön 3 db 88-as meg 2 87-es. Abból lehet is forgatni a picket, ebből nem. Undorítóan szar ez a 81+, mondjuk nekem már 3 napja semmi más sem ad promot. Ex upok, 85x5-ök, 85+ pickek, riv reward, semmi... Kiraktam Cafút, egy jó drága sbc, azért pár éve egy ilyen ikon sbc packjai szinte mindig visszaadtak valamit, most abból is 0 coin bevétel, 0 színes lap, 0 walkout...
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Div2 rewardban ismét 0 promo, szerintem legalább 4 hete nem adott promo lapot a riv reward, megéri. A tots pack mondjuk kivételesen egész értelmes volt, KDB, Nigshwongwingwong, Upamecano. KDB-vel érdemes még tenni egy próbát flashback Renato helyén szerintetek?
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10988 üzenetére
"csak Zanetti meg Pirlo jött" - kapd be, azt a CSAK Pirlot én mindenkinél jobban szeretném, de engem persze hogy elkerül
Összességében nekem eddig magasan Roby Carlos a csúcs, ő zseniális lap, valószínűleg az idei évem legjobb nyitása, de a nyitott lapok közül bekerült a kezdőbe Gerd Müller és Desailly is, meg Vidic, igaz ő korábbi team volt, de ikon pickből a héten nyitottam ki. Jött ugye Puskás és Cafú, Schmeichel már megvolt 3 hete, a csapatom kétharmada gotg ikon, de pont a középpályát szeretném felturbózni Pirloval, Marchisioval (esetleg álom kategóriából Vieira, Matthau, Zico, Zidane
), de oda nem érkezik senki...
Na de még most nyitom majd a rewardot, abból tuti durranni fog Dinho meg R9
-
EA's hit
őstag
2 ikon pick, 2 Suker. Most megint kibaszottul utál a játék pár napja.
-
EA's hit
őstag
válasz
raven84 #10952 üzenetére
Jó, jogos, abba nem gondoltam bele
Bár nincs véletlenül valami Afrikai Gepárd-kupa, vagy valami?
De akkor is lenne bőven opció.
Közben eszembe jutott hogy a tegnapi daily bronz, silver, gold sbc-ket még nem raktam ki, belekezdtem paletools-on, az első bronzot kiraktam, a 2.-at (!) már nem engedte beváltani
Ma még egész nap nem léptem be, web appon tegnap este 6-7 között jártam utoljára, és nem soft bannal hagytam ott. Ma a 2. sbc-nél letiltott, zseniális
-
EA's hit
őstag
Amúgy ezek szerint péntektől már megint idejétmúlt ptg lapok jönnek majd, amiknek a fele konkrétan a hétvégére már be is bukja a fejlődést, mert kiesik... kurvanagy kár, nagyon reméltem, hogy az ikonos promo kap még egy team2-t, azért lenne még itt potenciál top lapokra Pelé, Eto'o stb. személyében...
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnarbenede #10923 üzenetére
Igen az vicces, hogy 10 hónapja nyomom a játékot, biztos vagyok benne hogy nem sok embernek van nálam több játékórája (sajnos), és sok tízezer különböző packot elnyitottam már idén, de Mbappénak és Putellasnak még semmilyen lapja nem jött egyszer sem
Azt hiszem mindenki másnak nyitottam már ki legalább egyszer a gold lapját, de nekik nem, pedig ilyenkor már azok is csak fodderek. Bezzeg KDB, Benzema, Lewa hatszázadjára is megjön, pedig egy gold KDB pont ugyanannyit ér, mint egy gold Bampé. Gold Messit csak az elmúlt héten nyitottam vagy 12-t
Persze az első 2 hónapban amikor még ért is valamit, ő sem jött egyszer sem. Nincs az a valószínűségszámítás a világon, amivel kijön az, hogy mondwjuk 50 ezer packból egy év alatt az egyik 91-es gold lap 500x nyílik ki, a másik meg 0x
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #10899 üzenetére
A válaszod első sorában leírtak miatt nem tudsz csatlakozni, ekkora bűnözést azért az EA sem hagyhat szó nélkül
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #10894 üzenetére
Szegény Titi ha tudta volna 25 éve, hogy egy nap majd Isak cseréje lesz, visszavonul 20 évesen...
-
EA's hit
őstag
Hihetetlen hogy egy Cafú sbc meg az hogy a fosadék 81+ került be, fél nap alatt totál le tudta nullázni a klubot. Eddig szarásig voltam mindenféle lappal, most meg konkrétan mindenem elfogyott szinte
Jó, 82-83-84-es lapok még vannak bőven, csak azokat alig tudom valamire használni, pickhez feleslegesen nagy rating, értelmes sbc-hez meg túl kicsi. Összesen 14 db fodderem maradt, azok is olyan 93+ lapok, amiket nagyrészt csak ha nagyon muszáj, akkor raknék most sbc-be. Utána a legmagasabb gold lapom 1 db 86-os meg 3 db 85-ös
Gold commonom 3 db van, silver lap összesen 32, bronz összesen 49. Tehát semmilyen picket, upgradet, vagy nagyobb követelményes sbc-t nem tudok csinálni, gold lapokat sehonnan nem tudok szerezni. Coinom 83k maradt, szóval a packvétel sem játszik, fifa pontot nem veszek. Olyan objective egy sincs bent, amivel packokat lehetne kiszedni, a storyline már készen van. Draft tokenem mondjuk van vagy 10, de azt online nem vagyok hajlandó nyomni, mert magasan a legrosszabb játékmód számomra, és 10-ből 9x már az első meccset elbukom, offline meg nagyon szar rewardokat ad. Tehát mindent összevetve legközelebb a csütörtöki rivals rewardok után lesz valamennyi lapom, legalább gold sbc töltelékek, meg esetleg ha jön valami jó obj. Nagyon úgy akarta a játék, hogy tartsak egy kis szünetet
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10870 üzenetére
Hát azért ennél a Cafúnál nem nagyon lesznek már jobb RB-k a játékban. Jó eséllyel fejlődik 97-esre és kap egy 99-es face statot is, 4-5 csillag, high-high, mit akarunk még ennél jobbat? Jó értem én hogy majd augusztus végén jön egy 99-es futties Frimpong sbc mondjuk, de hát számottevően az sem lesz már jobb, ez biztos.
-
EA's hit
őstag
Zseniális lap. Nálam 30 meccsen 21 gólja van, pedig balhátvédben használom
Mind rivals és kvali, talán 3 sb meccs volt benne. Én is minden évben szerettem, kb. minden évben ő volt az endgame LB-m, de idén még brutálisabb. Olyan trivelákat és power shotokat lő 30-ról, mint senki más.
-
EA's hit
őstag
Na én teljesen kifogytam. 1 db gold common playerem maradt, 0 exchange alapanyag, bronz is silver összesen sincs 100. Fogalmam sincs, hogyan kellene most folytatni, ezzel a szar pickkel egy hétig valószínűleg sehogy
Csak hát a mostani promo van tele olyan lapokkal, amiket nagyon szeretnék
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #10836 üzenetére
"Most építettem én is új csapatot, kikerültek a kedvencek, jöjjenek a meták! Hiszen mindenki Barkolázik, tízből tíz ellenfél! Nehogymá én lássam rosszul, h kedvencekkel kell játszani!"
Ne csináld
Mindannyiunknak vannak ilyen időszakaink, max. a kiemelkedően jó játékosoknak nem. Nekem majdnem hetente
De ez is elmúlik majd, és ahogy most 3 napig nem tudsz meccset nyerni, úgy egyszer majd átkattan, és 3 napig csak nyersz, 3 napig mindenki kilép majd, stb. De egy dolog biztos: egy ilyen szar széria miatt feladni az elveidet és becsicskulni a közösség 99%-a által képviselt felfogásnak, és csak az agyatlan meta szarokat használni (Barcola, pfejj, előbb vágnám le a saját kezemet, minthogy egyetlen meccsen is használjam azt a csicska kutya lapot), az a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz ebben a játékban. Kitartás, nemsoká lesz ez jobb is!
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10834 üzenetére
Jó neked, én most nagyon kifogytam. Igaz kiraktam Cafút, aki elvitte majdnem minden fodderemet. A 87+ gold lapok totál eltűntek, nem tudok exchanget rakni, és emiatt a fos 81+ pick miatt a kisebb gold lapok is majdnem teljesen kiürültek. Most nem igazán tudom, hogyan tovább
-
EA's hit
őstag
Jött közben egy Cole is, vele meg Roby Carlos miatt nem tudok mit kezdeni. Akiket meg igazán szeretnék, csak nem akarnak megérkezni...
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #10827 üzenetére
Hát mondjuk 350 pickből ne is adja be, már ne is haragudj meg érte
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #10822 üzenetére
Nem használtam, de az ucl Tevez a maga idejében a legbrutálisabb ellenfeleim egyike volt, mindig átfolyt a védelmemen, szóval ez a lapja is biztosan bika. Én nagyon örülnék neki, keveset játszott a Juvéban, de azalatt parádés volt, nagyon megszerettem
Közben nálam nagyon elromlott mára valami, egész nap szinte semmi promo lapot nem tudtam nyitni, egyedül délelőtt egy Xabi Alonsot (dupla), meg most az utolsó 85x5-ből jött egy Zambrotta, de hát mindjárt kész van Cafú, szóval ő is felesleges...
És persze hogy ez a fos 81+ pick tért vissza
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #10814 üzenetére
Nagyjából ugyanezt írtam Müllerről én is délelőtt, csak rövidebben
Nekem még péntek este jött, tényleg nagyon jó lap. Aznap lett meg nem sokkal előtte Puskás, ő a 97-es Smith váltotta (ő nekem nem jött be, csalódás volt), aztán este Müller, mondom csak megnézem akkor őt is a még mindig zseniális base Hamm helyén. Megérte berakni helyette
Ettől még ha jönne egy Dagi, Cruyff, Tevez vagy Del Piero, akkor vszeg ő maradna ki, Puskás biztos nem. Egyetlen bánatom, hogy így most nincs 5 skilles csatárom a kezdőben, az azért hiányzik.
-
-
EA's hit
őstag
Paletoolsban azt valahogy be lehet állítani, hogy adott ratinges sbc-t buildeljen magától? Tehát pl. Cafú egyik teamjébe 89-es csapat kell, be tudom állítani valahogy hogy magától építsen egy 89-es teamet? És nyilván nem arra gondolok hogy megadom template-ben hogy 9 db 89-est meg 2 db 88-ast rakjon bele, hanem hogy magától csináljon egy adott ratinget.
-
EA's hit
őstag
Letelt végre a soft ban, jött is gyorsan pickből egy Puyol és egy Hugo Sanchez. Aztán 12 perc után vissza is tért a soft ban
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10709 üzenetére
Ja, nevetséges hogy még ezt a részét is el tudják baszni. Ez a cég komolyan azt akarja, hogy minél kevesebbet játsszunk a szar játékukkal
Ha túl sok meccset indítasz x időn belül, letilt a meccsezésről, ha túl sok sbc-t raksz ki x idő alatt, letilt az sbc-kről. Mi a picsáért zavarja őket, hogy aktívan játsszuk ezt a szart?
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Fú gyerekek, ez a Roby Carlos brutális
3 rivals meccsen 5 gólt rúgott, mindet 25-35 méterről, trivelával. Kegyetlen
-
EA's hit
őstag
Tegnap este 10 óta tart a softban, hogy hűlne rájuk a bőr
-
EA's hit
őstag
Na végre esett egy igazán jó lap is
Sima 84x2-ből.
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Végre valami: 2 egymás utáni pickből előbb Kesler (ő mikor került be? ma jött mini release? btw jó kis lapnak tűnik), aztán Cordoba, ő minden évben brutál jó, remélem most is
-
EA's hit
őstag
Kész lett a 160 upgrade, undorítóan sok a dupla, a legtöbb upgrade pack minimum 3, de inkább 4-5 duplát adott, egy idő után már nem is forgattam vissza őket, csak automatikusan qs. A nagy packok is viccesek, 84x20-ban 18 dupli, és nem csak egyszer, mindegyiknél
Eddig a mérleg: Gerd Müller, Trezeguet (3x), Desailly, Campos, McManaman, Rui Costa (2x), Ricardo Carvalho. Nyilván a felső sorból még véletlenül sem jött semmi, ahogy az olyan lapok sem, amikre igazán vágyok (Pirlo, Marchisio, Del Piero, Tevez). De nem baj, mehet tovább a grind amint feloldják a softbant
-
EA's hit
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest