Hirdetés

Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• foregister

tag

hitelesítés lehet a gond, mert SE k750i-ben nincs, ahogy észrevettem. Amúgy próbáltam más smtp-vel is sikertelenül... :(

• foregister

tag

Van egy SE telóm amin be van állítva az e-mail (2 saját domain-es, 1 szolgáltatói (broadband-es)) és tud fogadni e-maileket. Letölti a headereket utána amelyik érdekel azt megnyithatom és tovább tölti az e-maileket. Ez idáig szép és jó, CSAK!
    Vodafone-nál vagyok vitamaxos (voltam már más szolgáltatónál számlás, de soha többet... csak a gond vele) és van gprs internet előfizum (máskülönben nem tudnám letölteni az e-maileket). Míg fogadni tudok, küldeni már nem, gondolván az smtp szerverrel van a gond. Utána néztem: smtp.vodafone.hu . Örültem, beállítottam, de semmi a mail ugyanúgy a telón maradt ''sikertelen küldés / send falied'' jeligével. Kipróbáltam a broadbandes szolgáltató smtp címével a szolgáltató adta mail-t (mail.chello.hu) nem ment, próbáltam a saját domaines e-mail címeket a saját smtp szerver beállításával, nem ment. A levél ott maradt, ám a további e-mailek szépen lejönnek. Egyébként ezek vannak belőve (daját cymek) a desktop PC-n és ott semi gond nincs.
    A gond ugyanúgy visszaköszön amúgy PDA-n is a kezdetek óta, de nem foglalkoztam annyira vele, hisz akkor webmail-en át küldtem levelet ha nagyon nem bírtam magammal, de most.
    Valami 5let?

Mobil + vodafone + saját és ISP-s e-mail = fogadás megy de küldés nem, se voda smtp-vel, sem saját domain smtp-vel.

Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák