- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
hitelesítés lehet a gond, mert SE k750i-ben nincs, ahogy észrevettem. Amúgy próbáltam más smtp-vel is sikertelenül...
-
foregister
tag
Van egy SE telóm amin be van állítva az e-mail (2 saját domain-es, 1 szolgáltatói (broadband-es)) és tud fogadni e-maileket. Letölti a headereket utána amelyik érdekel azt megnyithatom és tovább tölti az e-maileket. Ez idáig szép és jó, CSAK!
Vodafone-nál vagyok vitamaxos (voltam már más szolgáltatónál számlás, de soha többet... csak a gond vele) és van gprs internet előfizum (máskülönben nem tudnám letölteni az e-maileket). Míg fogadni tudok, küldeni már nem, gondolván az smtp szerverrel van a gond. Utána néztem: smtp.vodafone.hu . Örültem, beállítottam, de semmi a mail ugyanúgy a telón maradt ''sikertelen küldés / send falied'' jeligével. Kipróbáltam a broadbandes szolgáltató smtp címével a szolgáltató adta mail-t (mail.chello.hu) nem ment, próbáltam a saját domaines e-mail címeket a saját smtp szerver beállításával, nem ment. A levél ott maradt, ám a további e-mailek szépen lejönnek. Egyébként ezek vannak belőve (daját cymek) a desktop PC-n és ott semi gond nincs.
A gond ugyanúgy visszaköszön amúgy PDA-n is a kezdetek óta, de nem foglalkoztam annyira vele, hisz akkor webmail-en át küldtem levelet ha nagyon nem bírtam magammal, de most.
Valami 5let?
Mobil + vodafone + saját és ISP-s e-mail = fogadás megy de küldés nem, se voda smtp-vel, sem saját domain smtp-vel.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest