Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz
szabog4 #16034 üzenetére
A Kindle tényleg jó. Gyors és megbízható. Viszont világítás nélkülit én semmiképp sem vennék mivel az e-book olvasók kontrasztja rosszabb mint egy könyvé. Ahol egy könyvet még kényelmesen tudsz olvasni ott lehet, hogy az e-book olvasónál már meresztgetned kell a szemed.
Jó fényviszonyok között viszont teljesen jó. De ilyen még otthon sincs mindenhol.
Tablethez képest sokkal jobb. A tabletek erős fényben nehezen olvashatóak míg az e-book olvasók épp ellenkezőleg. Arról nem is beszélve, hogy egy e-book olvasóval egy feltöltéssel kiolvashatsz három könyvet míg egy tablet az első felénél lemerül.Én itt a hardveraprón vettem egy refurbished Kindle Paperwhite 3-at tokkal együtt 30e-ért.
Teljesen jó.Most nem látok de helyette van 35e-ért nem refurbished. Ami szintén elég jó ár.
Ennél olcsóbban nem nagyon lehet kapni világítással rendelkező olvasót. Csak Alcor Myth LED-et és társait.
Nekem itt van a közelemben mindkettő és megéri a +10e-t a Kindle.Én először elkövettem azt a hibát, hogy sóher voltam és sajnáltam másfélszer annyit kiadni egy világítós olvasóra. Hamar rájöttem, hogy mit is jelent az "olcsó húsnak híg a leve" mondás.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest