Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rozsgyi

tag

Üdv mindenkinek!

Olvasót szeretnék venni, mert szeretnék visszatérni az internetpörgetés helyett a tartalmasabb könyvek világába. Semmilyen tapasztalatom nincs e-könyvekkel és olvasókkal, ezért minden tanács jól jön. Jelenleg egy táblagépet és egy androidos okostelefont használok, számítógép nincs (vagyis van valahol egy laptop, de évek óta nem volt bekapcsolva). Elsősorban könyveket olvasnék, magyar és angol nyelvűt is, pdf-re ott a tablet. Első körben az NBA-vel kapcsolatos könyveket szeretném beszerezni, nem tudom, hogy magyar nyelven is megjelentek-e e-könyv formában, ha nem ,akkor angolul. Később minden jöhet, regények, ismeretterjesztő könyvek, mindenevő vagyok.

A keretem kb. 5-80 ezer forint lenne, lényeges a minél könnyebb használhatóság (amikor ide-oda konvertálásokról, meg plug-inekről, meg illesztőprogramokról olvasok a hajam kettéáll, ezt jó lenne a minimálisra csökkenteni).

A 7 col talán jobb lenne mint a 6, de ha jól látom a 7 colosak már túllépik a keretemet, kivéve a Kindlet.

Kinéztem eddig egy ilyen Kindle 12th gen 7" [link]

Ha jól láttam a hasonló Kobo Libra 2, h2o, Pocketbook inkpad 3, 3 pro már nem igazán elérhető itthon.

A fentieknek szerintetek melyik gép felelne meg a legjobban? Van olyan ami még ajánlott?

Új hozzászólás Aktív témák