Hirdetés
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
itldj
aktív tag
Anyumnak keresek születésnapra e-book olvasót.
Sosem volt még neki, de már nem fér a könyvektől és nem is zárkózott el, hogy kipróbálja milyen. (Legrosszabb esetben megöröklöm majd tőle
)Főbb szempontok:
- Egyszerű kezelhetőség (idén lesz 70 éves)
- Ne csak saját boltból lehessen rá könyvet venni. (Itt természetesen nem a netről "letöltött" könyevkre gondolok, csak ha mondjuk veszek neki valamit mondjuk a lira.hu-n akkor el tudja olvasni)
- Távsegítséggel összekapcsolódva az asztali gépével (Temaviewer) tudjak neki rámásolni könyveket amit megvesz
- 50k (+/- 15 ha van érdemi különbség)
- Magyar nyelv (de ha egyszerűen kezelhető ezt el tudja engedni)
- ReklámmentesEgyelőre én se vagyok nagyon otthon a témában (még férnek a fizikai könyvek a polcomon
) de az első gondolatom egy Kindle PW volt, de bármilyen ötletre nyitott vagyok.
Esetleg beszerzési forrást is szívesen veszek az ajánlás mellé.Előre is ksözönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szerviz topik
- Telefonjavítás, szerviz
- Hardcore café
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
) de az első gondolatom egy Kindle PW volt, de bármilyen ötletre nyitott vagyok.