Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pal
tag
válasz
LittleBiG007 #21240 üzenetére
Látom nagy rajongója lettél az Onyx Boox-nak. Én se kapcsolom ki. Beállítottam, hogy 24 óra után automatikusan kapcsoljon le, ha netán nem használnám. Az automata altatás pedig működik rendesen tokkal és a biztonság kedvéért beállítottam 5 percet.
Használod a jegyzetelő funkciókat? Azért kérdezem, mert némileg aggaszt, hogy nem lehet a könyvekbe írt jegyzetekről (tartalomjegyzék, kiegészítések, jelölések stb) biztonsági mentést készíteni a könyv fájllal. Csak magát a jegyzetet lehet lementeni, vagy exportálni. Persze ezt nagyon szépen és rugalmasan, naplózva kiegészítő jegyzetekkel bővítve is meg lehet tenni, de ha nem végez az ember rendszeres mentést, akkor egy "katasztrófa" esetén oda az összes feljegyzés. Másik eszközre se lehet átvinni ezeket az állományokat. (Pl. Elunnám a 2-est és vennék egy Air-t, mert az szebb, könnyebb vagy satöbbi.
) Van-e valami tipped arra, hogyan lehetne "belemászni" a rendszerbe, hogy ezt a problémát kiküszöböljük?
Írtam a gyártónak, hogy ez gond, de nem reagáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest