Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Minimum három olyan küldetés van amit nem lehet befejezni vagy bugos vagy a sztori vége előtt kell megcsinálni mert utána nem lehet. Például olyan helyre mutat a jelölés amit megsemmisített a rakétázás a játék vége fele. Mire rájöttem, addigra elcsesztem vagy egy órát, kerestem, hogy hova kell menni. Mi így is hosszú órákat éjszakákat át farmol 6 nék mire minden cuccot fel viszek maxra aminek semmi értelmét nem látom mert gyakorlatilag nem is használtam. Érdekes módon most hogy ki vagyok Max olva egyszerűen nem találok 450 sebzésnél nagyobb fegyvert jelenleg egy katana van felturbózva és arra nyomom a korrek charmot mert nem találok jobbat. Emberek ellen nyílt terepen meg tökéletes a nyilazás felesleges szembeszállok velük egyszerűen lelövöm őket a tetőről. Asszem inkább újrakezdem és megcsinálom a legjobb befejezést. Most leengedném a vizet a víz alatti város ról de van annak értelme az utójátékban vagy az egy meddő terület csak nincs benne víz? Amikor a erődhöz lehet úszni a játék vége fele a víz alatt a fal szélén találtam egy kapcsolót amit még sehol sem láttam hogy az mire való én kapcsolódtam de nem láttam semmi változást tudja valaki hogy az mi. Ahova a bolond autós gyerek bevisz annak az épületnek az egyik szélén a víz alatt kell megközelíteni és az épület alján szélén van egy piros kapcsoló.
-
axlfsi
veterán
Gondolom a Store-ban (vagy amelyik platformon vetted), ahogy az előzőket is lehetett...
Itt az első (xboxra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A patch előtt is te töltötted fel