- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Minimum három olyan küldetés van amit nem lehet befejezni vagy bugos vagy a sztori vége előtt kell megcsinálni mert utána nem lehet. Például olyan helyre mutat a jelölés amit megsemmisített a rakétázás a játék vége fele. Mire rájöttem, addigra elcsesztem vagy egy órát, kerestem, hogy hova kell menni. Mi így is hosszú órákat éjszakákat át farmol 6 nék mire minden cuccot fel viszek maxra aminek semmi értelmét nem látom mert gyakorlatilag nem is használtam. Érdekes módon most hogy ki vagyok Max olva egyszerűen nem találok 450 sebzésnél nagyobb fegyvert jelenleg egy katana van felturbózva és arra nyomom a korrek charmot mert nem találok jobbat. Emberek ellen nyílt terepen meg tökéletes a nyilazás felesleges szembeszállok velük egyszerűen lelövöm őket a tetőről. Asszem inkább újrakezdem és megcsinálom a legjobb befejezést. Most leengedném a vizet a víz alatti város ról de van annak értelme az utójátékban vagy az egy meddő terület csak nincs benne víz? Amikor a erődhöz lehet úszni a játék vége fele a víz alatt a fal szélén találtam egy kapcsolót amit még sehol sem láttam hogy az mire való én kapcsolódtam de nem láttam semmi változást tudja valaki hogy az mi. Ahova a bolond autós gyerek bevisz annak az épületnek az egyik szélén a víz alatt kell megközelíteni és az épület alján szélén van egy piros kapcsoló.
-
axlfsi
veterán
Gondolom a Store-ban (vagy amelyik platformon vetted), ahogy az előzőket is lehetett...
Itt az első (xboxra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest