- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Minimum három olyan küldetés van amit nem lehet befejezni vagy bugos vagy a sztori vége előtt kell megcsinálni mert utána nem lehet. Például olyan helyre mutat a jelölés amit megsemmisített a rakétázás a játék vége fele. Mire rájöttem, addigra elcsesztem vagy egy órát, kerestem, hogy hova kell menni. Mi így is hosszú órákat éjszakákat át farmol 6 nék mire minden cuccot fel viszek maxra aminek semmi értelmét nem látom mert gyakorlatilag nem is használtam. Érdekes módon most hogy ki vagyok Max olva egyszerűen nem találok 450 sebzésnél nagyobb fegyvert jelenleg egy katana van felturbózva és arra nyomom a korrek charmot mert nem találok jobbat. Emberek ellen nyílt terepen meg tökéletes a nyilazás felesleges szembeszállok velük egyszerűen lelövöm őket a tetőről. Asszem inkább újrakezdem és megcsinálom a legjobb befejezést. Most leengedném a vizet a víz alatti város ról de van annak értelme az utójátékban vagy az egy meddő terület csak nincs benne víz? Amikor a erődhöz lehet úszni a játék vége fele a víz alatt a fal szélén találtam egy kapcsolót amit még sehol sem láttam hogy az mire való én kapcsolódtam de nem láttam semmi változást tudja valaki hogy az mi. Ahova a bolond autós gyerek bevisz annak az épületnek az egyik szélén a víz alatt kell megközelíteni és az épület alján szélén van egy piros kapcsoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest