Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
válasz
üzenetére
Mindenütt néztem de itt nem.
Köszi
Nálam ezeket írta ki:
Mondanám, hogy nem tudom honnan vette a statisztikát mert nálam a legtöbbet használt fegyver a Military machete mint Atilla001-nél és a legend level is 300 nem 250 ahogy írja.(a többit meg nem tudom ellenőrizni)
Ettől függetlenül érdekes a statisztika. -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ja amùgy csak annnyira erősek a Volatileok Nightmare fokon hogy amikor Aiden szörnymódba vált, akkor is kell rájukcsapni vagy 10-et, míg a többi nehézségen ez nagyon max 2.
Szerk.
és ez még csak nem is Alpha.Szóval nem kell csodálkozni hogy semmi sem használ ellenük.
Szégyen a futás, de hasznos. -
Atilla001
senior tag
válasz
üzenetére
LOLer.. glicsvepön nélkül és futás nélkül nem túlélhető nekem. Dobálhatom az UV-t hármassával .. durva lett, de egyszer csak egy kocsi alól kimászott egy pirosas volatile.. azt lecsaptak.. kb 50k XP-t buktam de csak röhögtem... tonnányi nyersanyagot kell felhasználni. A HUD megszünik.. a stamina mint a fény úgy fogy el.. dújva
-
Atilla001
senior tag
válasz
üzenetére
Üdv, ha esetleg végig olvastad, mikortól éles? Illetve meglévő játékban állítható vagy new game kell hozzá?
Te sok NG+ kezdtél, ha egy játékomból NG+ kezdek akkor azt írja felül vagy létrehoz másik mentést és a régihez bármikor hozzáférek akkori állapotban? nem emlékszem. -
Atilla001
senior tag
válasz
üzenetére
Ja hogy ott. Na este megnézem. Lvl10 vagyok nála asszem de nem ugrik be hogy azt láttam volna shop ban. De például gondoltam hogy megvenném a katanát van kétféle is de hát a legegyszerűbb fegyveremnél is gyengébb mi a francért hajtanám ki a szintet hogy ha fogpálcikát tudok csak érte venni. Azt is írtam többször is hogy én most 170-es szinten vagyok de így sincs igazából ellenfelem ha körbe vesznek a szakadt szájúak akkor le tudnak abálni. Bár a booster ek keményen nerfelve lettek.
-
Atilla001
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor ha jól értem megjelenéskor ha megvettem az alap verziót akkor nekem ez nincs meg? Láttam videókba hogy ilyen hasonló boostert használnak de nem tudtam honnan való annyira nem is izgattam magam. Gondoltam ha eljön az ideje majd megveszem de akkor ezek szerint én nem fogom ezt látni amíg nem bővítem a verziót erre viszont abszolút nem készülök. Én továbbra is azt érzem hogy bármilyen szuperhős és a karakterem a játék hozzás kálazza az ellenfeleket is tehát csak örülök neki hogy van egy csomó skillem de igazából sose érzem hogy na most sokkal jobb. Amit sokszor elmondtam már, hogy amint véget ér a DLben az alapjáték és a küldetések utána egyszerűen nem tud ott tartani a játék ezekkel a kifarmolós tartalmakkal. Nincs késztetés hogy megcsináljam. Pedig nagyon szeretnék vele játszani.
-
válasz
üzenetére
Jópár kihagyható tárgy van (én fel is hagytam a gyűjtögetéssel), például ha a túlélőkkel vagy, kimarad egy békefenntartós küldetés, emiatt az egyik kérdezz-felelek nem teljesíthető (mert nem találkozhattál a személlyel, akiről a kérdés szól). Néhány küldetésben is van cucc, ahová nem lehet visszatérni, ugyanez a Carnage Hall-ban is. Nekem a metrós acsi buggolt, illetve van pár metró, amig úgy kapcsoltam be, hogy végigrohantam fent a zombik/renegátok között, le a generárokig, azóta mindig figyelmeztet, hogy veszélyes zónába érzetem, ha ezekbe megyek.
A Co-op acsikkal két napot szívtam, mire rájöttem, miért nem talál játékot soha, amibe csatlakozhatnék (magyarosítást használtam, az módosításnak számít, teljesen ki is ment a fejeből)
-
-
-
San398
őstag
válasz
üzenetére
Azt mondták valahol az egyik youtube videóban hogy a glitch fegyvert is meg lehet javítani ezzel: (még nem próbáltam)
[link]Aki csinálta a Lost Armory Quest-et, nála is bugus amikor másodjára megy a cuccokkal Delta-hoz? Nálam háromszori próba után is bugos volt. Negyedjére máshol (Wharf) területen kezdtem , ott már jó lett. Ezen kívül sok sok bugba belefutottam a heti, napi pilgrim küldetéseknél, kész a küldetés de nem áll le nem lesz vége a küldetésnek
-
donki
senior tag
válasz
üzenetére
Tehát ha helyes a megértésem, a fegyvernek elsősorban a rajta levő random traitek számítanak. Kinyitottam pár ládát, azt már látom, hogy ide bitang nagy mázli kell, ha jót akar az ember. Pláne, hogy a craftolt fegyveremen stamina regen on quick attack, infected damage és night time damage van. Nehéz lesz róla tovább lépni.
-
donki
senior tag
-
Atilla001
senior tag
válasz
üzenetére
most nem tudom melyik szituációra gondolsz vagy sztori-ra. maxon vagyok mindenből. eddig semmi sem állított meg és untam is, most ha bemegyek volatile fészekbe nappal.. leabálnak 10sec alatt. tökmindegy milyen a fegyverem, ha nem vagyok elég gyors leütnek.. arénás fegyveren kívül mind csak budlibicska..
-
donki
senior tag
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy a volatile-ok véletlenszerűen spawnolnak, nem ritkán úgy, hogy akár 3-4 is van azon a háztetőn, amelyiken alszok, és akkor lehetetlen kijutni. 5 próbálkozásból nem sikerült észrevétlenül eljutnom a helyszínre. Végül nagy mázlival, az utcán futva rejtőzködés nélkül sikerült.
Viszont harc közben is észrevehetnek, ha véletlenül pont úgy helyezkednek el, hogy rálátnak. Én azt hittem, ez hozzátartozik a harchoz. -
Atilla001
senior tag
válasz
üzenetére
én 1-et 1-et. sajna a bozótvágót elbénáztam. eldobtam és mire rájöttem késő volt. csak a baltám van az meg lassú. ráadásul már nincs korek repair, nem tudom a vendor repair nem teszi e tönkre.
XP-t nem nagyon nézem, már ez a lv100 is sok volt és nincs is értelme farmolni.. bármit ledarálok most.. nincs kihívás -
törölt tag
válasz
üzenetére
Combat Improvements, including Brutality and Physicality
As the name of the update suggests, in this patch, we focus on the physical combat and brutality that revolves around it. Top up your slay-game, and brutalize both Infected and Human type enemies.
- Cut Demolishers – and everything else – in half.
– More dismemberment!
– Every limb can be cut in 3 places.
– New visualizations of damage
done to enemies (visible bones, ribs, eyeballs, etc.).- VFX adjustments for blood and guts.
- Players can rip out a chunk of flesh and leave a hole in the enemy’s body.
- “Spill the beans” takes on a literal meaning with the possibility of ripping the guts from your foe.
- New hit detection code for improved enemy reactions to being hit with a weapon.
- More smashed head variants.
- “Domino Ragdoll” introduced, where enemies can fall on each other, with a proper reaction to the force and weight that pushes them.
- More ragdoll improvements for immersion and emergent gameplay.
- Added an ability to dismember enemies through collisions with environment objects.
- Support for Biters seamlessly falling from high ground, including rooftops.
- Enemies can pass burning and electrocuted effects to each other.
- Added new hit reactions and improved some of the existing ones.
-
Atilla001
senior tag
-
Atilla001
senior tag
válasz
üzenetére
Jól érzékelem hogy ha romlik a fegyver akkor gyengébben sebez? Amúgy azt tudják ha beszivok maxos booster akkor sérthetetlen vagyok ? A méreg az áram és tűz sebez de szívok egy gyógyítót és annyi. Ez most legális cheat. Így értelmét veszti a bird ki az éjszakát 2000 pontal, meg a level4 case szintet. Már csak hobbiból menekülők este. Azóta 41 re tornáztam a legendet. Neked mi a bevált fegyver mod-od? Van valaki aki váltogatja a ruhákat helyzet függően? Az is fura hogy a legnagyobb harcban is lehet kraftolni akár. Ezt azért kiszedhetnék hard ban vagy lehetne egy nightmare szint.
-
Atilla001
senior tag
válasz
üzenetére
Bemegyek mindenhova nappal és éjszaka, hardon vagyok és néha annyian vannak körülöttem hogy azt se látom hogy kit hentelek csak nyomkodom a gombot és fröcsög a vér. A fegyvereket már nem is korrek kezem hagyom hogy tönkre menjen mehet a kukába annyi fegyverem vagy nem tudom hova rakni, Mind maxos. Régen és most sem látom értelmét ennek a felesleges farmos hentelésnek, egyszerűen nem vezet sehova. Játszanék vele de totál időpocsékolás..
-
melega
őstag
válasz
üzenetére
Köszi 160 asról 220 as szintű lett a staminám.
A széfeket melléküldik keretein belül tudom csak kinyitni, csak azon belül mondják el a kódját?
Van amelyik inhibitort rejt.A másik az 5 ös szintű területek alatt mindnél fel van fedve a halálfej.
Ma este csinálom őket.
Utána jön a második főküldi a 2-3 as szintű területen.Amúgy neked melyik tetszett jobban ez vagy az első rész?
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Háááát, én előrendelő voltam, még a megjelenés napjaiban kipörgettem, de emlékeim szeirnt, mindig is voltak éjszaka a tetőkön - sőt! Felmésztak, felugráltak, egyesek még követtek is (azóta ez még rosszabb?!
)#808Rossi valóban, az első talán parább volt (de csak mert szerintem ebben a játékban már egész OP-ra tud fejlődni a karaktered...). Első részt is kijátszottam annó, de abban a mai napig fosok, ha jönnek a sikoltozók, aki gyorsan üldöznek és párat beléd csapnak, borulsz!
-
freeknight
őstag
válasz
üzenetére
Na ha jön a new game+, akkor nekiállok megint. Nem lett rossz játék ez végül, az első 5 órában sokkal rosszabb véleményem volt róla, pont azért, mert az elején nulla staminával elég nyögvenyelős a parkour, de ha megmaradnak a fejlesztéseid, sokkal "smoothabb" lesz az elején is a mozgás.
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Nekem meg bezzeg egyes szinten megakadt a grap, mert bugos és nem tudtam upgradet venni hozzá.
Persze, amióta van Harry Potter seprű, már nem is érdekelt... De ha azt is elveszik, részemről is uninstall.Korekre nem is tudom mit mondjak
...nagyon megszoktam! Így azért jó nagy szopó lesz, mert olyan erős fegyvert, amiben használom, amit használok, szerintem még egyszer sem találtam, azóta sem...
Farmolni meg majd farmolja, akinek két anyja van.Kár érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
újrakezdted és végigvitted a sztorit nájtmerben? ennyi idő alatt?
Az biztos hogy a pajzs nem véd meg már, olyan csap rám a volatile hogy nem tudja visszatölteni aszt kampec

)
...nagyon megszoktam! Így azért jó nagy szopó lesz, mert olyan erős fegyvert, amiben használom, amit használok, szerintem még egyszer sem találtam, azóta sem...