- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
elemes
csendes tag
[Szerkesztve] -
elemes
csendes tag
válasz
h4ndsp1k3n #12 üzenetére
en is ezt hittem. itt a tft az asztalomon. (szerencsere 15 polusu VGA-csatlakozoval.) 60 Hz kepfrissitesnel BANTOAN VIBRAL. nem annyira, mint egy CRT, de bantoan. most fel van huzva 85 Hz-re (a kartya). igy mar majdnem jo. (nem latom a vibralast, de a estere szines karikakat latok)
-
elemes
csendes tag
válasz
h4ndsp1k3n #11 üzenetére
nekem izgalmasabb kerdesem van. vettem DVI-out-os videokartyat. sot, adtak hozza atalakitot is. a HIS excalibur radeon 9600 videokartyaba bele is megy. van egy masik, hp/compaq notebookom is, szinten van rajta DVI-kimenet.
de nem ugyanolyan.
:( -
L3zl13
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #12 üzenetére
Igen, de van egy maximális érték amennyivel képesek a képet frissíteni. Ez pedig általában 60Hz jelenleg. :U
[Szerkesztve] -
Hyperion
senior tag
Nah megoldódott a probléma, bár egy kicsit trükközni kellett vele...röviden leírom...
A gép bekapcs előtt kikapcsolom a DVI kimeneten lévő moncsit, és igy bootolok be..majd az ati Display tab-ján a 2. képernyőn beállítom a max felbontást és a frenkvenciát.az én esetemben 1024*768@85HZ ezt leokézom majd bekapcsolom a monitort ..és lássatok csodát 85 HZ-en frissit hiba nélkül...ebből adódig egy ujjabb kérdésem..nem vágja ez haza a videokarimat?Vagy ez csak egy driver hiányosság és birnia kell az atinak? -
h4ndsp1k3n
tag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
A TFT-k nem működnek sehány herz-en, csak akkor frissítik a képet amikor vmi változik. Szóval a Windows hiába ír ki akár 20000Hz-es frissitést, ha egy TFT-nél ilyen nincs is.
-
h4ndsp1k3n
tag
Ha már itt tartunk, akkor elmondaná vki hogy hol lehet ilyen dvi átalakítót beszerezni és mennyiért? Mert ez engem is érdekelne, lévén van egy dvi kimenetes videokártyám és egy felesleges 15 colos monitorom...
szerk:
Bocs hülye vagyok, megnéztem 1 árlistát és találtam is rajta.... tárgytalan a kérdés...
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
Nem az volt a probléma, hogy a DVI-nél tft-re gondoltál, hanem az, hogy nem olvastad el vagy figyelmesen, vagy sehogysem, hogy tulajdonképpen mi a problémája a fórumnyitónak... már a fórum cime is ''Dvi ÁTALAKITÓ probléma''... szerinted a tft-nél mit kéne átalakitani?...
[Szerkesztve] -
Füleske
addikt
válasz
Johnny Cage #7 üzenetére
Igen , én már csak ilyen hülye vagyok , hogy dvi - nél tft - re gondolok...
Igen , én csak a helyet foglalom a baromságaimmal...
Most örülsz ? -
Johnny Cage
addikt
De hülye vagy te, istenem... Kerek perec leirta, hogy mi a problémája. Két monitort kötött a videokártyájára, és ezt csak úgy tehette, hogy a DVI kimenetre DVI átalakitóval rádugta a 2-at. Te meg idejössz okoskodni a baromságaiddal, csak a helyet foglaloda, ahelyett hogy segitenél bármit is. (A segitségkérőnek: én nvidia kártyával tettem ugyanezt, és a nagyobb monitorom ment 60 Hz felett. Az nem teljesen világos, hogy mindkettő csak annyin megy? Ha igen, akkor lehetséges, hogy a Catalyst-el van probléma. Érdemes kipróbálnod a RivaTuner, most már ATI támogatást is tartalmaz - www.guru3d.com.)
-
Hyperion
senior tag
up
-
Hyperion
senior tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy rákötöttem egy második moncsit dvi átalakítóval a radeon 9600xt-re ,és nemtudom az istennek se 60 hz fölé tornázni a frissítést!!!
Mit csinálok rosszul?
Vagy a DVI-nak enyi a max frissítési frekije?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged