- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Itt nem hinni kell, hanem tisztában kell lenni a kifejezésekkel...
Tehát:
Dual DVI csatlakozás = 2 DVI csatlakozó ≠ Dual-Link DVI csatlakozás
De még ha nem is vagy tisztában a fogalmakkal, a leírtak alapján is világos volt hogy mire gondolt:
viszont AGP-s karik között nem nagyon van 2 DVI-os cucc.
Viszont találtam Dual DVI-os kimenetes kártyákat,
[Szerkesztve] -
zizou
tag
Most egy Asus A7n8x van a gépbe', de ha cserélném, akkor kapna új duálkóros procit, 2x1Gb gyors RAM-ot, ilyesmit... De most nincs ilyenre pénz (elég volt megvenni ezt a 20'-os TFT-t
), kell a kéglifelújításra, meg kocsit kéne venni, sötöbösötöbö
Egyébként egy Radeon 9600XT van benne és mivel nem játszom, ezért tökéletesen meg is felel a célnak...
Na mind1, most az új moncsi pöfög s DSUB-on (mert most derült ki, hogy a másikon nincs analóg bemenet...) és nem gáz a képe.
-
zizou
tag
Tehát az akadály az az, hogy pl itt: [link] van ez a kártya, fizikailag 1DVI+1DSUB kimenet van rajta, amiből a DVI dual link, és nekem 2 DVI-os monitort kellene hogy hajtson... Aszittem, hogy a DUal link azt jelenti, hogy két moncsit is elbír a kimenet (pl. speckó Y-kábellel), de valszeg nem erről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged