Új hozzászólás Aktív témák
-
zizou
tag
Most egy Asus A7n8x van a gépbe', de ha cserélném, akkor kapna új duálkóros procit, 2x1Gb gyors RAM-ot, ilyesmit... De most nincs ilyenre pénz (elég volt megvenni ezt a 20'-os TFT-t
), kell a kéglifelújításra, meg kocsit kéne venni, sötöbösötöbö
Egyébként egy Radeon 9600XT van benne és mivel nem játszom, ezért tökéletesen meg is felel a célnak...
Na mind1, most az új moncsi pöfög s DSUB-on (mert most derült ki, hogy a másikon nincs analóg bemenet...) és nem gáz a képe.
-
zizou
tag
Tehát az akadály az az, hogy pl itt: [link] van ez a kártya, fizikailag 1DVI+1DSUB kimenet van rajta, amiből a DVI dual link, és nekem 2 DVI-os monitort kellene hogy hajtson... Aszittem, hogy a DUal link azt jelenti, hogy két moncsit is elbír a kimenet (pl. speckó Y-kábellel), de valszeg nem erről van szó
-
zizou
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy 2 DVI-os monitort szeretnék használni (nem klónozva hanem kiterjesztve), de a gépem AGP-s és nem is szeretnék alapot cserélni, csak max. videókártyát (mivel azon DVI+DSUB van), viszont AGP-s karik között nem nagyon van 2 DVI-os cucc.
Viszont találtam Dual DVI-os kimenetes kártyákat, ezek meg tudnak hajtani 2 DVI-os monitort???
Köszi,
Zizou
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Facebook és Messenger
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged