- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Aktív témák
-
guest
veterán
Megoldódott!
Kösz szépen a segítséget. -
Gin
csendes tag
Próbáld meg ezt itt:
http://www.doom9.org/flask-divx4.htm
Ezzel elég egyszerű, ott vannak a programok (a Xmpeg 4.1c, helyett a 4.2a-val próbáld, az oldalon az is fent van), a leírás eléggé lépésről lépésre! -
guest
veterán
Szóval:
Mi is a DVD(MPEG2-jének) felbontása: 720*576 (kb.), és milyen a képarány: 16:9.
Asszem ebből látszik: ez a dvd-ben a természetes, mivel a függőleges pixelsürűség nagyobb... -
guest
veterán
Hello
Szoval akkor a teljes story: tomoritettem divx-be es a vegeredmeny jo is lett csak a vizszintesen osszenyomott kepet kaptam. Tobb ujraprobalkozas utan gondoltam mi van ha nem a tomoritessel van baj hanem mar az azt megelozo allapotban tehat a lerippelt meg "nyers" .vob is igy nez ki. Es lőn, megprobaltam es valoban igy volt. WinDVD-vel nezem es maga a DVD jol nez ki de a lerippelt vob mar "nyujtott". A film 16:9-es, probaltam masikkal is. Amiket probaltam: Gladiator, Hatodik erzek ugyanaz volt mindkettovel...
Ha esetleg meg vmi info hianyzik szojja!
Kösz! -
Gin
csendes tag
Bocs, elolvastam egy picinykét :) Azt hittem már a tömörített mű lett ilyen!
Milyen lejátszón próbálod visszanézni? (szerintem a lejátszóval van a gond)
Szét nem tudod húzni a képet, hogy jó legyen?
Egyébként miért másolod fel gépre? Ha tömöríteni szeretnéd, hogy a biztonsági mentésed :) felférjen CD-re is, akkor a tömörített is ilyen?
Próbáltad másik filmel is!
Egyébként a SmartRipperrel mindig Movie módban rippelj (asszem alapból is ez van beálltva)! -
guest
veterán
-
Gin
csendes tag
Valószínű, hogy 16/9-es módra rippelted, így a TV nyomná össze a képet (és mivel több sor van jobb a képminőség), vagy nem volt bekapcsolva a "keep aspect ratio" (tartsa a képarányt)!
Jó lenne tudni, hogy mivel követted el!
Na persze én csak a saját házi videókat szoktam rippelni!!! DVD-ket nem szabad, az csúnya dolog ;)!!! -
guest
veterán
Hello
A kov. problemam lenne. Ha filmet rippelek DVD-rol, akkor a lerippelt vob, amikor a vinyorol visszanezem, vizszintesen ossze van nyomva, tehat minden aranytalanul magasabb mint kene lennie. Hol/mit kell allitanom hogy jo legyen. Vmi profi ripper most biztos a fejet fogja, de ez van most kezdenem...
Elore is Koszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mass Effect
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest