Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Kioto, mondd miert osztogatod teves tanacsaidat?
Igenis DVD video modban kell felirni a rippelt movie-t is, meghozza UDF/ISO formatumban. Nem szabad hosszu fileneveket engedelyezni, le kell zarni a lemezt, stb. Rengeteg parametert be KELL tartani! Ha a nero-nal sima adat modot valasztasz, a legtobb asztali leall disc error uzenettel. Egeszsegedre! -
kioto
csendes tag
Bocsi nem DVDFilm formátumba hanem adat formában kell írni ha rippelt dvd ír vissza.
-
kioto
csendes tag
Több ok is lehet pl.:a te olvasód nemismeri mert + ill. - -os DVD,ez adat lemeznél is lehet gond. Filmnél aki írja tudhatná hogy DVDFilm formátumban kell írni.Ilyenkor érvénytelen formátumot jelez a lejátszó.
-
casenoid
tag
TV2-ben jártak úgy, hogy Pio-val megírt több tíz learhivált DVDt alig tudnak visszaolvasni, csak pár DVD olvasóval bírják. Napokig csak ellenőrizték...
-
Thx1138Hu
tag
Sziasztok!
Kaptam egy irott DVD-t és nem olvassa a gépem! Mi lehet a probléma? A olvasom honlapján megnéztem és ott irják hogy tudja olvasni a másolt DVD-t !
Azon gondolkodtam hogy elképzelhető hogy más régiókódú DVD-ről másolták és ezért nem tudom olvasni? Ötlet? Ja Pioneer DVD R-re lett irva, szal jó minőségű
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest