Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
turbo78
csendes tag
Nagyon szepen koszonom meg egyszer mindenkinek a hozzaszolasokat!
A fent emlitett linkrol letoltott DVD Aduio ripperrel megoldottam a gondjaitam nehany kattintasbol. A hang minosege is es hangossaga is kielegito... :C
KOSZI!
Turbo78 -
Tuib
aktív tag
Sziasztok!
No, kipróbáltam én is a fenti progit a kedvenc Stevie-Ray Vaughan DVD-mel, de a vége nagyon halk lett, suttogás szerű. Hogy tudnám ezt megoldani, mármint hogy rendesen szóljon? :))
Tuib -
turbo78
csendes tag
koszi mindenkinek az eddigi hozzaszolasokat, most epp a munkahelyemen tartozkodom, de amint hazaerek kiprobalom az otleteket, aztan majd beszamolok az eredmenyekrol, vagy jovok a kovetkezo kerdesekkel a temaval kapcsolatban....
Ami a hangminoseget illeti, tudom, hogy milyen vesztesegekkel jar az MP3, de a lenyeg az, hogy nem szamitogepen lesz a vegeredmeny lejatszva, hanem MP3 lejatszon (autoban, discman-en vagy asztali DVD-n) viszont tobb albumot kell egy lemezre raknom, szoval nem felel meg az, hogy az egesz 5-6 DVD lemezen van, jo lenne mindennek egy lemezen lenni...
Hulyen hangozhat, de ez a kovetelmeny :)
Delutan ravetem magam a problema megoldasara, mivel kaptam nehany programtippet, aztan kiderul hova jutok...
Koszi megegyszer mindenkinek.... -
tomi_mod
aktív tag
Bármilyen nem legális dvd ripelővel ki tudod szedni az AC3 stb hangot (DVD decrypter -> stream processing).
Utána átalakítod őket egy megfelelő kódolóval mp3-ba (pl Gordian Knot is tud ilyet)
Az mp3 tömörített; hang minősége roszabb lesz... ...az AC3-hoz van szűrő (AC3 filter, free progi) amivel akár sima stereo hangkarin le tudod játszani a digitális hangot, azért jó, mert ha később lesz egy jobb hangk.ád akkor tudod 5.1-ben hallgatni stb. -
turbo78
csendes tag
Hali!
Megprobalom egy kicsit pontosabban megfogalmazni a cimben leirtakat.
Szoval adott nehany DVD lemez, amin zeneszamok, koncertek, kabarek stb talalhato.
Ezekrol a DVD-krol nekem csak a hangsav kellene, meghozza mondjuk MP3 formatumban.
Hogyan kivitelezheto ez, ha egyaltalan kivitelezheto, termeszetesen a legegyszerubb modszerekre lennek kivancsi.
Ja, azt meg hozzatennem, hogy a hangsavok legtobbje 5.1-ben van a DVD-n de van olyan lemez is, ahol egyes szamok 5.1-ben masok viszont 2.0-ban vanak (tehat egy lemezen van tobb hangformatum) es termeszetesen nekem a vegeredmeny STEREO-ban kell....
Varom az otleteket!
Udv,
Turbo78
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chromecast topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Linux Mint
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest