- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Új laptopom van (Dell Vostro), sajnos ha elindítom a DVB viewert rákattintok egy csatira v. csatorna keresést indítok kék halál jön (Stop code) a gép újraindul. A hardver egy Technisat Cablestar Combo HD Ci. Drivere fent van. Korábbi laptoppal (Dell Inspiron) most is okés. Érdekes, hogy ott is egy ideig nem működött vele ugyan ez volt a jelenség aztán évek óta jó. Van tippetek? Jól sejtem, hogy nem kompatibilisek az eszközök itt hardverprobléma van?
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Meg lett köszi de az a gondom, amint bedugom az usb-be az eszközt azonnal elszáll a Windows.
Semmi nem segít. Viszont már 2015-ben is kínlódtam vele - kicsit más volt a gond -, akkor sikerült valahogy megoldani [link].
Most viszont, hogy frissült a win10 semmi nem segít.Eddig pedig hiba nélkül ment. Az USB portok környékén lehet talán a gond?
-
trec12
addikt
Még annyi, hogy csökkentett módban a driver pillanatok alatt ott van hibajel nélkül de a DVBViewer nem látja.
-
trec12
addikt
Erre van tippetek? Napok óta nem tudom megoldani.
Ha megy a gép és bedugom az eszközt az usb portba azonnal leáll a windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged