Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Próbáltam másik OSD Skin-t, de nem találtam rá megoldást. Na meg igazán jót se találtam a gyárin kívül (legalábbis olyant, ami megjeleníti a descriptiont is). Még a Vicci ILYM jó lenne, csak ott meg a description rövid és ki van pontozva a vége. Lehetne hosszabb is, mert kiférne, de mégse jó.
Miként oldottad meg, hogy az ismétlést már ne vegye fel? Jól gondolom, hogy a keresésnél kell megadni, hogy van-e már ilyen felvétel? De ha azt bekapcsolom, akkor a következő héten már nem állítja be, mert ugye van ilyen felvétel. Például A mi kis falunk-at venném fel, de ha most felveszi szombaton, akkor a jövő heti keresésnél már megtalálja a mostanit.
Azt persze beállíthatom, hogy csak szombaton keressen, de más felvételnél meg problémás lehet ez is. Például felvenném az összes Real Madrid meccset, de az péntektől hétfőig bármikor lehet és közben párszor ismétlik is. Na, ez megint érdekelne, hogy miként megoldható.Valamint az is kérdés, hogy hogyan küldetsz vele e-mailt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest