Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Akkor reménykedek. Sajnos hiába vetettem össze több hasonló és vagy összefüggő elemet nem tudtam kihámozni belőle parasztlogikával a tutit. Nem értek hozzá. (Bele szoktam piszkálgatni mások által írt dolgokba, hogy a saját számízére hangoljam, de sokkal egyszerűbb szinten.)
Türelmesen várom...
Pont a port.hu-n is a leírás rész ment nyugdíjba, Így sikerült kipróbálnom az ini-det. A sors üldöz ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest