- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Legalább két hónapja használom az alábbi eszközt T-kábellel és tökéletes a közösítés.
A működéséhez 5V-al kell megtáplálni. Én úgy oldottam meg, hogy a tetőantennát AMP9-19 erősítővel használom. Ez közvetlenül a közösítő elé van beiktatva.
Vannak olyan TV-k amelyek képesek kiadni az 5 V-t. -
applause
aktív tag
válasz
applause #3945 üzenetére
Válaszolok magamnak.
Működik a relé, igaz csak úgy, hogy az antenna és a relé közé beraktam egy szélessávú erősítőt. Ez adja a kapcsoláshoz szükséges feszültséget. Ezzel megoldottam azt, hogy nem kell a kábelt dugdosni a tunerbe az analóg(kábeltv) és digitális váltáskor. -
applause
aktív tag
A tv tunerem közös az analóg és digitális bemenet. Ezért szeretném a DVB-T és CATV jelét közösíteni. Találtam egy relét mely erre a célra készült, de +5V kell ahhoz, hogy kapcsolgasson. Leírás szerint a készülék adja a feszültséget. Szerintetek a tv tuner is kiad 5V-t?
Az relé tipusa PMSW-200 DVB-T/CATV -
applause
aktív tag
Érdeklődöm, hogy létezik-e olyan közösítő szélessávú szűrő amivel a T-kábelt és a tetőantennát egy kábelre lehetne közösíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest