- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Legalább két hónapja használom az alábbi eszközt T-kábellel és tökéletes a közösítés.
A működéséhez 5V-al kell megtáplálni. Én úgy oldottam meg, hogy a tetőantennát AMP9-19 erősítővel használom. Ez közvetlenül a közösítő elé van beiktatva.
Vannak olyan TV-k amelyek képesek kiadni az 5 V-t. -
applause
aktív tag
válasz
applause #3945 üzenetére
Válaszolok magamnak.
Működik a relé, igaz csak úgy, hogy az antenna és a relé közé beraktam egy szélessávú erősítőt. Ez adja a kapcsoláshoz szükséges feszültséget. Ezzel megoldottam azt, hogy nem kell a kábelt dugdosni a tunerbe az analóg(kábeltv) és digitális váltáskor. -
applause
aktív tag
A tv tunerem közös az analóg és digitális bemenet. Ezért szeretném a DVB-T és CATV jelét közösíteni. Találtam egy relét mely erre a célra készült, de +5V kell ahhoz, hogy kapcsolgasson. Leírás szerint a készülék adja a feszültséget. Szerintetek a tv tuner is kiad 5V-t?
Az relé tipusa PMSW-200 DVB-T/CATV -
applause
aktív tag
Érdeklődöm, hogy létezik-e olyan közösítő szélessávú szűrő amivel a T-kábelt és a tetőantennát egy kábelre lehetne közösíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged