- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Én pont kipróbáltam ezt, hogy XP-módban futtattam a telepítőt. Igaz hogy végigment, de az eszközkezelőbe már nem került bele a hardver.
W7 Pro 64bit alatt próbáltam.
Én nem csinálok semmit, csak ha dolgozok/netezek a sarokban a képernyőn megy a tv, erre kell csak nekem a tuner. És hibridet szeretnék.
-
modflow
veterán
Ez a: Pinnacle PCTV Hybrid Pro PCI jó tuner szerintetek?
Ez elvileg már megy W7 alatt is. -
modflow
veterán
A W-7 re való átállás miatt, ugyanis a régi Pinnacle PCTV-hez nincs W7 driver, muszáj új TV tunert vennem.
Tudnátok ajánlani valami jó, digitális vételre is alkalmas tunert, ami nem túl drága és támogatja a Windows 7-et?
Valamint ez a cucc: TechniSat HDT4, ha rá van kötve a TV-re, akkor ehhez van egy távirányító, és azt kell kapcsolgatnom, a TV távkapcsolóját felejthetem el? Illetve együtt kell a kettőt használni, pl. TXT miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest