- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Én pont kipróbáltam ezt, hogy XP-módban futtattam a telepítőt. Igaz hogy végigment, de az eszközkezelőbe már nem került bele a hardver.
W7 Pro 64bit alatt próbáltam.
Én nem csinálok semmit, csak ha dolgozok/netezek a sarokban a képernyőn megy a tv, erre kell csak nekem a tuner. És hibridet szeretnék.
-
modflow
veterán
Ez a: Pinnacle PCTV Hybrid Pro PCI jó tuner szerintetek?
Ez elvileg már megy W7 alatt is. -
modflow
veterán
A W-7 re való átállás miatt, ugyanis a régi Pinnacle PCTV-hez nincs W7 driver, muszáj új TV tunert vennem.
Tudnátok ajánlani valami jó, digitális vételre is alkalmas tunert, ami nem túl drága és támogatja a Windows 7-et?
Valamint ez a cucc: TechniSat HDT4, ha rá van kötve a TV-re, akkor ehhez van egy távirányító, és azt kell kapcsolgatnom, a TV távkapcsolóját felejthetem el? Illetve együtt kell a kettőt használni, pl. TXT miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest