- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
modflow #19225 üzenetére
Nincs magyar nyelv. Nekem a menü angolul is megfelel. A hangot és a feliratot azért állítottam Thai-ra, mert ilyen felirat és hang biztos nincs a DVB-T és a DVB-C rendszerünkben, így a magyart adja.
Egyébként a múlt héten rendeltem még egyet mert ennyi pénzért ajándék. Egy dolog nem tetszik, az az EPG-je. Ha végig akarom nézni a csatornák műsorkínálatát, mindig átlép a vevő is a kiválasztott csatornára. Nem lehet úgy megnézni másik csatorna teljes programját, hogy ne lépjen át. Ennyi pénzért (nem volt 3,5ezer Ft) azért együtt lehet vele élni. -
tam@s
tag
válasz
modflow #3759 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Meg még sokunknak a pctv fórumban.
Végülis, működésre tudtam bírni a Pinnacle-t Vista alatt, úgy, hogy XPSP3-as kompatibilitási módban indítottam el a telepítőt. A telepítés végeztével a PCTV programjánál is be kell állítani a kompatibilitási módot.
Ez működött a sima PCTV, és a PCTV Pro alatt is. Stereo alatt nem próbáltam. Én tennék egy próbát a helyedben...ha esetleg sikerül neked is, jelezd, kiváncsi vagyok, hogy szerencsém volt-e, vagy másnak is működik így?!bzoley a Te embered, neki Leadtek volt a jele az óvodában.
Normális támogatás, normális szoftverek vannak hozzá.Nem tudom, hogy digitálisat, vagy analógot, vagy hybridet akarsz?!
Itt olvass vissza.
Nézd meg ezt is.Nomeg ebben a fórumban sem árt visszaolvasni, elég nagy már a know-how-ja.
Persze, ez az én véleményem, lehet, hogy jön más, és másra esküszik. Ilyen a fórumozás.
-
MaSzKa
senior tag
válasz
modflow #3756 üzenetére
én Pinnacle PCTV NanoStick 73E Ultimate +Mac D/I/F
ilyet vettem 8400Ft
az SW-n kívül minden hibátlan
eléggé sok szívás volt vele az elején és akad még pár hiba
de reméljük javulni fog a helyzet idővel (a Hauppauge megvette a PCTV termékvonalat)itt ebbe a topicba van róla pár kép
[link]ennyi pénzért szerintem nem volt rossz vétel
amúgy ez a tuner máshol 15eft feletti árban vandesignos jól mutat a mai divatos ezüst-fekete laptopokon
de a szakértők Leadtek Dongle, Leadtek Dongle Gold, Leadtek Dongle H-t javasonak ha USB 2.0-st vennél
de a PCI-os tunerek gyorsabbak, jobb a kép de viszont helyhez kötött és nem használhatod laptophoz
amúgy a végén vettem észre hogy PCI-ost néztél ki, hirtelen azt hittem USB-s kell mert Hybrid Pinnacle USB-sbe is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dexter (thriller tv-sorozat)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VR topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest