- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
modflow #19225 üzenetére
Nincs magyar nyelv. Nekem a menü angolul is megfelel. A hangot és a feliratot azért állítottam Thai-ra, mert ilyen felirat és hang biztos nincs a DVB-T és a DVB-C rendszerünkben, így a magyart adja.
Egyébként a múlt héten rendeltem még egyet mert ennyi pénzért ajándék. Egy dolog nem tetszik, az az EPG-je. Ha végig akarom nézni a csatornák műsorkínálatát, mindig átlép a vevő is a kiválasztott csatornára. Nem lehet úgy megnézni másik csatorna teljes programját, hogy ne lépjen át. Ennyi pénzért (nem volt 3,5ezer Ft) azért együtt lehet vele élni. -
tam@s
tag
válasz
modflow #3759 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Meg még sokunknak a pctv fórumban.
Végülis, működésre tudtam bírni a Pinnacle-t Vista alatt, úgy, hogy XPSP3-as kompatibilitási módban indítottam el a telepítőt. A telepítés végeztével a PCTV programjánál is be kell állítani a kompatibilitási módot.
Ez működött a sima PCTV, és a PCTV Pro alatt is. Stereo alatt nem próbáltam. Én tennék egy próbát a helyedben...ha esetleg sikerül neked is, jelezd, kiváncsi vagyok, hogy szerencsém volt-e, vagy másnak is működik így?!bzoley a Te embered, neki Leadtek volt a jele az óvodában.
Normális támogatás, normális szoftverek vannak hozzá.Nem tudom, hogy digitálisat, vagy analógot, vagy hybridet akarsz?!
Itt olvass vissza.
Nézd meg ezt is.Nomeg ebben a fórumban sem árt visszaolvasni, elég nagy már a know-how-ja.
Persze, ez az én véleményem, lehet, hogy jön más, és másra esküszik. Ilyen a fórumozás.
-
MaSzKa
senior tag
válasz
modflow #3756 üzenetére
én Pinnacle PCTV NanoStick 73E Ultimate +Mac D/I/F
ilyet vettem 8400Ft
az SW-n kívül minden hibátlan
eléggé sok szívás volt vele az elején és akad még pár hiba
de reméljük javulni fog a helyzet idővel (a Hauppauge megvette a PCTV termékvonalat)itt ebbe a topicba van róla pár kép
[link]ennyi pénzért szerintem nem volt rossz vétel
amúgy ez a tuner máshol 15eft feletti árban vandesignos jól mutat a mai divatos ezüst-fekete laptopokon
de a szakértők Leadtek Dongle, Leadtek Dongle Gold, Leadtek Dongle H-t javasonak ha USB 2.0-st vennél
de a PCI-os tunerek gyorsabbak, jobb a kép de viszont helyhez kötött és nem használhatod laptophoz
amúgy a végén vettem észre hogy PCI-ost néztél ki, hirtelen azt hittem USB-s kell mert Hybrid Pinnacle USB-sbe is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- E-roller topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest