- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
onedin1
újonc
válasz
korcsi #17459 üzenetére
Köszönöm, de ezekkel tisztában vagyok (ahogy írtam is, TV-n és egy másik UBS-s tunerrel jól működik). Egyedül a 0.5 MHz-cel nagyobb frekvencia beállítását nem próbáltam, de pl. 0,25 Mhz-cel nagyobb és kisebb frekvenciát igen, és akkor még annyira sem érzékelt jelet, mint a pontos beállításokkal. Szóval itt sajnos nem egyszerű beállítási probléma lesz.
-
onedin1
újonc
Sziasztok!
Vettem egy TechnoTrend CT2-4650-es tunert, amit a DIGI kábel TV-vel szeretnék használni. Azt tapasztaltam, hogy az UHF sávban lévő csatornákat gond nélkül veszi, de a VHF-ben lévőket (114,5-135,5 MHz) még csak be sem fogja, sem Linux sem Windows alatt (nincs lock). Közben ugyanazokról a kábelekről egy TV és egy Anysee tuner kitűnően működik az összes frekvencián.
Van valakinek tapasztalata ezzel a tunerrel és a DIGI-vel? Mi okozhatja ezt a jelenséget? Valami zavarja esetleg a jelet, amire ez a tuner érzékeny? (A WIFI kikapcsolását már megpróbáltam, de nem segített.) Vagy lehet ez valami meghibásodás (furcsállanám, mert egyetlen tuner IC van az eszközben a teljes frekvencia tartományra, de ki tudja...)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- DOOM - The Dark Ages
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assassin's Creed Odyssey
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest