- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
onedin1
újonc
válasz
korcsi #17459 üzenetére
Köszönöm, de ezekkel tisztában vagyok (ahogy írtam is, TV-n és egy másik UBS-s tunerrel jól működik). Egyedül a 0.5 MHz-cel nagyobb frekvencia beállítását nem próbáltam, de pl. 0,25 Mhz-cel nagyobb és kisebb frekvenciát igen, és akkor még annyira sem érzékelt jelet, mint a pontos beállításokkal. Szóval itt sajnos nem egyszerű beállítási probléma lesz.
-
onedin1
újonc
Sziasztok!
Vettem egy TechnoTrend CT2-4650-es tunert, amit a DIGI kábel TV-vel szeretnék használni. Azt tapasztaltam, hogy az UHF sávban lévő csatornákat gond nélkül veszi, de a VHF-ben lévőket (114,5-135,5 MHz) még csak be sem fogja, sem Linux sem Windows alatt (nincs lock). Közben ugyanazokról a kábelekről egy TV és egy Anysee tuner kitűnően működik az összes frekvencián.
Van valakinek tapasztalata ezzel a tunerrel és a DIGI-vel? Mi okozhatja ezt a jelenséget? Valami zavarja esetleg a jelet, amire ez a tuner érzékeny? (A WIFI kikapcsolását már megpróbáltam, de nem segített.) Vagy lehet ez valami meghibásodás (furcsállanám, mert egyetlen tuner IC van az eszközben a teljes frekvencia tartományra, de ki tudja...)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest