- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15854 üzenetére
Ha ezzel nincs gond, akkor a szabadon fogható csatornák vétele általában rendben van, mert ami jó a MindigTV-hez, az visszafele kompatibilis a szlovák rendszerrel.
Én a helyedben maradnék az ingyeneseknél,
Minden ingyenesre gondoltam. -
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15842 üzenetére
52xx, 53xx van pár, meg 8110, 8115. Ez a teljes felhozatal. Még a strong.tv-n sincs listázva 8102, bár ott legalább van 8112, 8113 és 8114 is.
-
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15840 üzenetére
Semmilyen strong prima nem beszerezhető Szlovákiában, a négyes elvileg volt egy darabig, mert pár kereső listázza, de itt megáll az egész. Triax TR 43 egyetlen helyen kapható, ahol épp nincs raktáron.
Ha a csehek tesztelik a T2-t, az valószínűsíti, hogy a tótok is rá fognak forogni...
-
Beri
addikt
Evolveo arcadia esetleg? Vagy valami más? Örülnék, ha elhangzana legalább egyetlen egy ajánlott készülék, amit nem kell két hónap múlva kidobnom, mert jön az új szabvány (T2, vagy tudomisén).
Oké, elhangzott, hogy Nekünk otthon két STB-nk van: egy magyarországi Strong 8110-es és valamilyen cseh forgalmazó által átcímkézett kínai. Ez most azt jelenti, hogy vegyek 8110-et? Kerestem, találtam is egy helyen, 46 euróért. Hol vannak azok a bizonyos 7000 forint alatti csodálatos hiperszuper STB-k?
-
Beri
addikt
-
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15832 üzenetére
Van rajta SCART-bemenet?
Persze.A vicces az, hogy kábelt nem találtam az Alzánál...
Kerestem én is, sikertelenül. Majd kiások valahonnan a régi kábeleim közül egy megfelelőt. -
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15828 üzenetére
Összedrótozom én, csak működjön rendesen.
Kernel:
DC-vezérelt AV és képarányváltás, RGB-kimenet
Hogy mit vezérel a décé? Milyen décé? Mi a baj az ergébé kimenettel?Soha nem fog HDMI-t látni. Egy ezeréves tévén fogják nézni vele a retekklubot, mert erre van igény.
-
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15826 üzenetére
Nem kell feltétlenül az alzánál vásárolnom, csak ott kerestem először, mert gyorsak, van minden raktáron, stb.
Az a sencor azért volt érdekes mert tud T2-t is, sosem lehet tudni, mikor jön jól (legalábbis én ebből indultam ki). Kerestem még strongokat, de ennél lényegesen olcsóbban nem találtam semmi érdekeset, 7000 forint is 20 euró felett van.Ha azzal a sencorral nem nyúlok mellé, akkor nyomom is le a rendelés gombot.
-
Beri
addikt
válasz
wassermann #15824 üzenetére
Az 1., nyitó hsz. 2008. augusztus 1.-én született, akkor még nem lehetett kapni STB-ket.
Azért kéne frissíteni.A másik oka annak, hogy méltatlanul kevés szó esik róluk: talán az, hogy a PROHARDVER egy főleg PC-s dolgokkal foglalkozó portál.
Ez nem lehet probléma. Az ecigi még csak nem is játszik divx-et, mégis pörög a topicja.A jobbfelső sarokban a keresővel rákereshetsz különböző szavakra pl: STRONG, STB
Megtörtént, nem lettem közelebb a megoldáshoz. -
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15821 üzenetére
27 euró, nem vészes. 20 alatt nem nagyon van semmi (pl. itt).
Strong STB-t, vagy azok közül, amiket korábban ajánlottak a fórumban .
Strongból egyet találtam olcsóbban, a SRT 5303-at. Korábbi ajánláshoz visszatekertem egy 200 hsz-es oldalt, nem volt nekem megfelelő (nem igazán van szó STB-okról úgy eleve), az első hsz-ben meg pláne nem. -
Beri
addikt
Üdv!
DVB-T STB-t keresek. Egy Sencor SDB 5001T2 mennyire értelmes választás? Más tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest