Hirdetés
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Új szabvány miatt biztosan nem kell kidobnod a készüléket. DVB-T2-t ott használnak, ahol később álltak át mint Magyarországon (pl. Ukrajna) vagy ahol korábban és kellett a HD adáshoz (Anglia, vagy Ausztria is). Ebben a 2010-es cikkben ez szerepel:
"Az Antenna Hungária rövid és középtávú terveiben nem szerepel az rendszer bevezetése, de aki a szomszédos országok műsorait is venni szeretné a jövőben, az mindenképpen számítson rá, hogy erre nem feltétlenül lesz képes a készüléke!"
Ehhez képest a csehek már most csúsznak, mert csak tesztüzem van DVB-T2-n, meg ők is elkezdtek HD-ben adni DVB-T rendszeren.Pár hónapja a Tescoban láttam akciósan ilyen 6500-7000Ft-ért STB-t. Online most a Mediamarktot találtam, ahol van valami lehetőség, hogy MOL benzinkútra is szállítanak (gondolom mint a PikPakPont).
Strong Prima VI (SCART-tal, működik a MindigTV-vel): [link]
Triax TR 43 (a Triax oldala szerint SCART-tal és persze ez is jó MindigTV-hez): [link]Adatlap alapján az Evolveo Arcadia is jó a MindigTV-hez, bár néhány hozzászóló panaszkodott ilyen-olyan hibákra (pl. valakinek hetente lefagy a készülék...)
Személy szerint csak a két említett STB-vel volt tapasztalatom. A kettő közül nekem a Strong 8110-es jobban tetszett, így eléggé részrehajló vagyok
. Most valószínűleg én a Primát venném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- ASRock lapok általában
- Gumi és felni topik
- ASUS routerek
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Cyborg 14 A13VF 14" FHD+ IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Most valószínűleg én a Primát venném...
wassermann